• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Homme me kolime kadiga kokku . Mina sain suurema toa, hhaha (: Hetkel on mul väike palavik ning just tänu sellele ei saanud ma täna õhtul kadit asendada. Suht masendav on olla , kuna mul pole kombeks kedagi eriti alt vedada .
Ma olen kindel , et kõik muutub selle kolimisega . Ja ma pean oma vaba aega hakkama ilusti sisustama . Kõige pealt peaks hakkama jälle selleks samaks täpsuks , kes ei puudunud ilma hea põhjuseta kalevi mängudelt .
ja nüüd on aeg kus ma saan hakata kitarriga tegelema . Pean ainult veel Meelisega aru pidama ja ehk on tema see, kes viitsib mind õpetada ja värki . Samas pole ma Meelist ja tema peret niiii ammu näinud . Rasmust ma mingi aeg nägin ( siis kui me kolmekesti patrickus aega veetsime ) aga Gerlyt ning Jossut pole ma iidamast-aadamast näinud.
Ma olen alati bassis kinni olnud . Ja veel toredam on see, et mul on nii palju sõpru ja tuttavaid kes on bändides . Ja Ott oli nõus mind suvel bassi õpetama hakata . Peaks ehk selle pakkumise vastu võtma ? Täielik ult mütsi just nende ees maha, kes teevad oma tööd südamega. Kellel on viitsimist ja pühendumist , kes niii kergelt ei loobu kui midagi ei peaks õigesti minema . See annab veel rohkem põhjust veel rohkemaks harjutamiseks ja iga korraga nad saavad veel paremaks kui nad mõni hetk tagasi olnud on. Näiteks onu Meelis veedab hullult aega kittarriga. Teda on täitsa tore vaadata, kuidas ta kõrvaklapid peas kitarriga toimetab ja arvutist satub erinevaid asju. Millest ma hetkel absouluutselt ei taipa aga varsti see enam ei ole niii .
Ja siis kui The Sun laividel esineb, on Meelis oma kitarriga meie nina all. Kui me just esireas olema ja teeb igasuguseid toredaid nägusi. Ma mäletan oktoobrit, kui me nöpsuga Bravosse The Suni kuulama läksime. Ta oli just meie ees ja ma võin õelda, et me kolmekesti rokkisime seal . Noniii võimas oli ( : Pärast seda läksime me Backstagei. Olid ajad. Nüüd pole ma eriti kuskile jõudnud ja tänu sellele pole ma nii kaua näinud. Ükspäev lähme Pa(d)garipoistesse.

ja nüüd lähen ma sinililli korjama : O Ma täna avastasin et nad on juba väljas.

Lisa kommentaar