• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:3 minutit lugemist

Nagu nĂ€ete, kĂ€ib mul see blogi pidamine ikka hooti kui hooti. MĂ”nel kuul ĂŒks postitus, mĂ”nel kuul lausa mitu postitust jĂ€rjest.

Minust ei saa iial sellist jĂ€rjepidavat postitajat kuid mĂ€rtsi kuust alates kirjutan rohkem, teen rohkem pilte ja storytan. Mitte kĂŒll Bettyst vaid sellest kuidas ĂŒks maakas ehk mina hakkan kĂ€ima hoolduses. Minu peal kasutatakse erinevaid tehnoloogiaid, mis ideaalis kĂ”ik need protseduurid peaksid kaalu aitama langetada. VĂ”i ĂŒmbermÔÔtu vĂ€hendama.

Kui te arvate, et lihtsalt kĂ€in ja kaotan kilosid, siis eksite ikka sajaga. Mina pean ikka omalt poolt ka panustama. Eri tee joomisega, jĂ€lgima toidumenĂŒĂŒd ja tegema treeningkava.

Kuid tÔesti, olen ma sellegi poolest vÀga pÔnevil. See aasta tundub, et tuleb minu muutuste aasta. Ja aina rohkem pÔnevaks mu elu lÀheb.

Muidu ikka on mul sama rutiin. Kodu-töö-rahvatantsud-logopeedid-kodu. Midagi erilist nagu ei olegi.

Villemi sĂŒnnipĂ€evaks tellisime talle tema isikliku kitarri komplekti. Ma ikka vahel imestan, kust kohast on pĂ€rit tema musikaalne anne.

Kuigi vahel vÔib tunduda, et olen oma öko asjad unarusse jÀtnud, siis vÔin Ôelda, et see pole nii. Mul kodus kÔik vanaviisi, ma lihtsalt vÀga pole seda reklaaminud.

Tellisingi ĂŒleeile oma lemmikust kohast @HOIAHOMESPA mĂ”ned asjad. Ma pole suutnud veel kĂ”iki kosmeetikat ökoks teha kuid ma tĂ”esti olen sinnapoole teel.

TĂ€nu rahvatantsule olen hakanud ka huulepulka kasutama. Nii veider, ma olen kĂ”ik need aastad saanud hakkama ilma igasuguste iks meiegi asjadeta. Ja nĂŒĂŒd.. No inimesed ikka muutuvadđŸ€­

Homme on meil teine ettetantsimine ja see on seni kÔige tÀhtsam, sest sellest sÔltub, kas pÀÀseme tantsima vÔi mitte.

Lisa kommentaar