• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Hetkel olen ma maal.See on 80 kilomeetrit tallinnast väljas,lumesadu läheb järjest hullemaks.Natukene kurb,sest eelmisel aastal sellel ajal paistis päike ja üldiselt oli õues soojem,kui praegu.Natukene külm on ning see tuletab meelde,et ma peaks endale kohvi tegema minema.Ma tõsimeeli armastan kohvi kogu südamest.Just sain Kadilt teada,et täna oleks pidanud korteri lepingule alla kirjutama.Aga kus ma olen täna? Maal olen, niisiis see korter jääb vist saamata. Vastik on see,et ma olen tüdindenud selle korteri otsimisest.Tahaks kiiresti kuskilt mingit korterit leida ja lõpuks saak ka elu korda. Mu eelmises korteris on pakitud asjad ja nad ootavad ära viimist, aga enne seda peame me uue korteri leidma.Ja viimasel ajal pole ka vaba aega olnud nagu eriti.Töö kohta ma ei kurda,sest tööl peab käima ja mulle kohutavalt meeldib seal,nüüd pean ma veel kooli hakkama korralikult oma nägu näitama ja reedeti oleks vaja Doc.incis käia ning pühapäevati kirkikus ja veel peale seda peaksin ma veel Kalevi mängudele rohkem oma nina pistma.Ma olen sellessuhtes täietsi allakäinud,eelmine hooaeg olin ma peaaegu igal mängul,polnud kohta kuhu me ei läinud aga see hooaeg on töö kõrvalt raske mängudele jõuda.
Pluss on see, et ma pole üle kolme kuu joonud.Meenutagem aegu,mil ma ainult vana tallinnat jõingi aga nüüd ei paku see mulle eriti pinget. Vahepeal tekib sellinne suuur kiusatus aga ma olen suutnud koguaeg vastu panna ja see valmistab mulle rõõmu.

Aga nüüd lähen ma lugema, raamatut mille pealkiri on ” Peatänav”. Ja see on kõigest 550 lehte paks raamat!

Ja tänu ,Jevgenile,et ta aitas mul seda kujundust natukene korda teha.Kiisu!

Lisa kommentaar