• Postita kommentaar:1 Comment
  • Reading time:5 minutit lugemist

Magama jõudsin ma kahe aeg.Esimene äratus helises kell kuus, teine 6.09 ja niii see läksksi,9 minutiliste vahedega.Peale poolt panin ma selle kinni. Ja teinekord kui ma silmad lahti tegin,oli juba kell pool kaheksa.Kaheksa pidin ma juba autos olema.Tõusin ülesse,mürasin kassipoegadega,jõin kohvi ning sõin emme tehtud pannkooke.Ühed maistvamad. Peale seda läks emme õue, võttis labida kätte ja hakkas mulle tee rada valmis kühveldama.Siis ma läksin Janeki teeotsa, emme tuli igaksjuhuks kaasa.Käisin paar korda libedaga tee peale pikali,kord põlvili kord pikali.Naerda sai palju. Jõudsime teeotsa, Janek oli poole tee peal kinni oma autoga.Ta sõber kühveldas lund, Janek üritas auotga jamada ja mu emme hakkas ka seda valli eest ära kühveldama,mis traktor oli sinna ette lükanud. Naljakas oli vaadata, kobe tund aega läks aega kui me saime mäest auto ülesse.Hästi tore oli vaadata,kuidas peaaegu terve küla mingi auto pärast lund kühveldab. Tallinnasse jõudsime me tunduvalt hiljem,poole kümneks alles.Läksin hobujaama,trammipeatusesse. Kohtasin Oliveri, kallistasime ja suundusin edasi. Sõitsin paar peatust ja läksin Tallinna Ülikooli juures maha.Läksin sealt õe juurde, ühikasse.Tegi mulle kohvi,nagu ta alati teinud on. Veetsin seal natukene aega, kolmveerand tundi täpsemalt. Siis läksin ma tööle.Tööle jõudes,avastasin et üks mu king on ära varastatud.Ma otsisin nagu seda igalt poolt, mitte kui kuskil polnud. Eriti närvi ajas see, et miks ta juba siis kaks tükki ei võtnud.MIs ta sellle ühega teeb? Pool tundi otsisin ja käisin teiste käest küsimas,ega keegi pole näinud. Nii ma pidingi ketsidega käima.Kunagiste uute,nüüdeks vanade ketsidega. Musta seeliku panin ka , jaa. Tööpäev algas 12, nagu tavaliselt.Krete oli ka tööl. Meil on temaga mitte vastastikune sallimine.Alguses mõtlesin,et suva ma ei viitsi tast üldse väljagi teha, lõpuks viskas juba üle.Ja täna ma ütlesin talle paar head sõna, hakkasin vastu.Lihtsalt ta käsutab ning nähvab, tee ise kui niii väga tahad. Lõpuks vahetasime me ainult pilke, ning eriti üldse ei rääkinud.Tegelesime oma asjadeja,õigemini mina tegelesin, hoidsin tast eemale aga siiski, jäin ma talle kuidagi jälle ette.MIks noh. Õnnelik moment oli siis, kui ta kella kolmest alla korrusele läks. Töö juures oli muidu täiesti tore, ma hakkan seda Patrickut igakorraga rohkem armastama.Tõsiselt hea koht, ma ütlen.Kella nelja aeg , tekkis sellinne olukord,et üks võib koju minna.Midagi polnud teha ja liiga vähe rahvast oli. Mina pakkusin ennast välja ja saingi minema.Otsustasin minna Maale.Kuna telefoni aku oli tühi, ei saanud ma Janekile helistada ega küsida,mis kella paiku nad maale liiguvad.Sõitsin 35-ga Mahtrasse,sealt panin otse Narva mnt-le.Vahepeal oli hullem karjamaa moodi asi, pidin lumes sumpama ja mingil hetkel leidsin ma ennast,peaaegu nabani sees olevat. See ajas küll naerma, kuidas niiii. Mp3 kukkus peale seda sinna lume sisse,õnneks taga ei juhtunud midagi.Kõndisin tee ääres, jalad said läbimärjad.Sest seda mis teeääres valitses, seda ei anna kirjeldada.Jääkülm vesi,must lumi jne. Ja siis ma kõndisingi selle ees, vahet polnud ,sest ketsid ei saanud enam märjemaks minna. Jõudsin pirita jõe juurde, hakkasin hääletama.PÄike paistis näkku,nähtavaus oli halb. Seisin 5 minutit ja mul oli mingit wtf?Miks ma siiamaani peale pole saanud. Ja siis peatus üks auto.Mingi tavaline noormees oli seal sees. Tal polnud mitte mingisugust muusikamaitset.Ta võiks edasi oma Energy raadiot kuulata ja järgmine kord võiks ta isegi kõvemaks panna.Mind häiris see, et raadio nagu käiks aga midgai kuulda pole.Mis mõte sel on? Enivei, suht uni tuli.Püüdsin vägisi silmi lahti hoida ja varsti tuligi Loksa rist.Läksin ilusti maha, suundusin teisele poole läbi lume ning hakkasin uuesti hääletama.Autosi ei tulnud,tükk aega. Varsti tuli, mingi noorem kutt võttis peale.Kuulas Mikat ja puha. Temaga sain ma paar head kilomeetrit.Hakkasin edasi hääletama,selle ajani kui üks vana autos peatuski.2 ülitoredat vanataati oli autos.Hakkasid kohe muga juttu rääkima.Naljakas oli, vägagi.Siis ma pidin veel kõndima, sain järgmise auto peale ja siis lõpuks pidin ma 3 kilomeetrit jalgsi kõndima.Jalgade märgus andis tunda, julmalt külm oli käia. Natukene veel siis oleks kets jäätunud. Kõndisin need 3 pikka kilomeetrit mõeldes mingeid nõmedaid mõtteid. Ma esimest korda ei kuulanud mp3-e.Tavaliselt käib mul koguaeg muusika, aga täna mitte. Ma lausa nautisin jalutamist. Koju jõudes, pidisin ma tõdema ,et mu emmet polnud kodus ning uks oli kinni. Samas meil on maal taluamaja ja ma elasin oma lapsepõlve ning ma teadsin kõiki sisse ja välja pääseid. Siin on rohkem kui viis ust ja aknaid on ka suht palju. Läksin maja taha, muukisin küüneviiliga ühe ukse lahti. Peale selle ma pidin mingist praost haagi lahti saama.Selleks ma pidin oma koti pahpidi keerama ja varsti olingi ma sees. Tulin suurde tuppa,panin teleka tööle, lülitasin arvuti sisse, võtsin väisriided ära ja tegin endale kohvi.

Laupäeval on arvatavasti Rockstarsi minek, Still haunst Me ja Burn still esinevad siiski..

Sellel postitusel on üks kommentaar

  1. Rixuu

    üks soovitus, peale punkti tuleb tühik ja peale koma ka. suuremas osas tekstis on suht vahel neid raske märgata kui see nii pole 🙂

Lisa kommentaar