• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:4 minutit lugemist

Kõik need neli päeva olen ma tööl veetnud. Kell viis tulin töölt ära, et mendiparki minna. Sinna jõudes oli see üritus juba lõppenud ning Sandra ja Mammu olid juba valmis minema minema. Siis läksin ma üksi hirve , kus ma ei näinud kuskil oma seltskonda. Helistasin Joonasele. Ta ütles , et nad on noortekohvikus, jea. Läksin sinna, Markust ning Kaske sai nähtud, Katit Ning Martinit ja taga oli siis minu seltskond. Mängisid jälle seda eestimaa mängu . Natukene sai seal oldud , siis oli minek hirve tagasi . Martinkallis oli helistanud, saime kokku. Ta istus koos oma sõbraga tammepargis nign lahjendasin rummi . Külm hakkas , mina liikusin . Olin nii mõningatega sms vahetuses. Käisin Patrickus veel läbi, juttu rääkimas. Siis läksin õe juurde ühikasse , ta tegi jälle mulle kohvi . Väga väga hea . Öösel sai maale autoga mindud . Vahepealset ei viitsi rääkida. Täiega kahetsesin, et ma sinna läksin . Peaaegu kõik mu õed ja vennad olid seal , kaks venda koos oma tüdrukutega. Ruumi polnud üldse , vastik. Pool üks keerasin ma kella ning sundisin end magama minema. Kell kuus oli äratus, millest polnud nagu üldse kasu . Ajasin end kaheksa aeg voodist püsti . Tegin kohvi ning kell üheksa hakkasim tallinna poole sõitma. Ma pidin kella kümneks tööle jõudma . Mu vend ületas koguaeg kiirust, tegelt maale minneski polnud eriti palju hetki, kus ta poleks kiirust ületanud . Täna oli kurb päev, mu vend viis enda juurde meie kassipoja. Ta karjus autos nii kuidas jaksas. Kurb oli vaadta, pärast loomulikult loobus. Jõudsime linna, mind lasti bussijaama juures maha. JOoksin Säästukasse, kuna mul oli sukapükse vaja. Järjekord oli pikk, ütlesin ühele müüjale, et ma annan teile 2+ krooni ja ma lähen minema , kuna pean tööle jõudma . Ta avas tänu minule kassa , lasi mul ära maksta ja sulges uuesti kassa . Esimest trammist jäin maha , teisest oleks ka peaaegu jäänud. Jäin kaks minutit tööle hiljaks. Anna-Liisa oli juba ammu ja kadi unsutas kella keerata, niiet ta magas üldse sisse. Töö juures oli igav ! Vähemalt oli täna puhastuspäev ning see andis tegevust terveks päevaks. Vahepeal me ainult naersime, lollitasime jne . Kohvi sai ka hullult joodud. Siis tuli Oskar sinna, Still Haunts Me bändist. Oleks hullult tahtnud taga tuttavaks saada, ootas oma sõpra ning läksid ülesse korrusele. Edasi-tagasi sai palju kordi käidud. Kokkade peale läheb väga palju närvirakke , kuidas nad küll eesti keelt ei oska. Natukene sai vihastatud aga muidu oli täitsa okei. Hästi hea on Kadi ning Anna-Liisaga töötada . Peale tööd me läksime Kadiga Double Coffesse ja tõdesime , et seda poissi polnud tööl , kahju. Siis läksime me rimisse, kus me kunagi koos töötasime. Saime juttu räägitud, liikusime edasi. Käisime ühielamuid uurimas , noortekale sai ka mindud. Benot oli tore näha, isegi siis kui ta tegemist oli teistega ( : Kahju on sellest , et me oleme täiesti kaugenenud teineteisest. Masendav on mõelda , et vanasti me helistasime iga päev üksteisele ja rääkisime alati niii pikalt . Kobe paar kuud peaaegu, olime me head sõbrad , alati koos aga nüüd on mul kiire ja temalgi on kiire, bänd, kool ning töö. Ma saan täiesti aru aga siiski ta on mul alati olemas olnud. Ja sellest poisist ma hoolin.
Peale seda läksime me Kadiga Kristiinesse. Tore oli ja mu õhtu saabki sellega lõppenuks nimetada.

ja täna oli jälle niiiiii ilus ilm. Nii soe . Hommikul meeldis eriti palju , sellinne tunne ,et kohe kohe hakkab sadama !

1-sel uuesti tööle, hea.

Lisa kommentaar