• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:5 minutit lugemist

Ülipalju oleks siia kirjutada. Enamus päevad olen ma tööl käinud. Neljapäeva hommikul läksin ma toompeale, rääkisin Mihkliga juttu.Pärast seda sain ma Vekiga kokku. Ja enne veel tegin aega parajaks Double Coffees, seal on niiii hea kakao. Vekiga läksime me patrickusse, kus selgus ,et abikäsi oleks vaja. Niisiis olingi ma kella ühest tööpostil. Pidin loomulikult noortebändile minema….Pärast lõunal sain ma Jegvengi,Arlendi ja Tõnuga kokku . Käisime Arlendile papusi vaatamas. Käisime motelist läbi , peaaegu oleks ta ostnud need nõmedad vänsi jalatsid. Suutsin veenda, et läheks siiski surfi,et järsku on seal ägedamad.Surfis oli tore, jea. Ma ise leidsin endale ägedad neoonrohelised papud, sellised ülimõnusad. Jevgeni selle peale ütles, et mul pole maitset.Tegelilkult ülejäänud selle aja , mil koos olime, me ainult vaidlesime selle üle. Vägagi tore. Aga meil on ka plaan. Ostame ühesugused slip-onid endale. Ma loodan, et see ei jää ainult plaaniks. Arlend läks ära, meie suundusime parki. Tõnul oli arvatavasti üliigav. Enivei, olime veits pargis. Meie kahekesti läksime linna, juhhu. Käisime mäkist läbi, ostsin friikartulid.Saime Kaspariga tuttavaks. Seda poissi on alati hullult tore näha.Läksime sinna ülesse istuma, siis ma otsustasin ära minna. Läksin Kirsti juurde. Karmo tegi mulle kalli , kirsti vedeles arvutis ja tükk aega imestas, kuidas ma sisse sain. Õhtu oli tore.Kirsti tegi mulle kohvi, jee. Pärast tegime pilte,õigemini tema pildistas mind. Hommikul oli varajane äratus. Kella kuuest, õhhh. Käisin korraks lasnast läbi ja siis patrickusse. kella kümnest olin ma seal, jea. Tegelikult niii tore on tööl olla, eriti seal. Õhtul tulid sinna sünnipäeva seltskond. Niiiiiiiiiii tore, vähemalt oli silmailu. Klaasid aina kukkusid maha ja see oli lausa juba naljakas, kõigil kukkus midagi. Tööl olin kella neljani öösel , jalad olid natukene väsinud aga sellest pole midagi.Magama jõudsin ma peale viite, ülesse ärkasin ma seitsme aeg. Kartsin, et kui ma magama jään siis ma jäängi.Aga seda ma ei tohtinud lubada. Panin riidesse, läksin linna sööma. Double Coffes oli see nõme poole tunniline vaheaeg, õh. Siis ma mõtlesin hessi minna aga see tehti alles üheksa lahti. Siis ma läksin mäkki,ostsin seal endale mingi eine ja tundsin rõõmu hommikusöögist. Siis käisin ma rimist läbi ja peale seda patrickusse. Ma olin seal isegi enne kadit. Tsillisime seal, veetsime toredat aega . Kaks häririvat klienti olid, kellele ma falgi kutsusin ma kohale. Üks pani kohe plehku, teine aga otsustas veel suitsu patrickus teha. Foorumi falgitöötaja jooksis kohale, samas ta oli niii väike ja see suur mees oleks talle peapeale koputanud ja ta olekski kokku kukkunud. Ta sõna ei maksnud sellele mehele mitte kui midagi. Täiesti masendav. Lõpuks otsustas ta välja minna. Siis jõudsid kohale need õiged falgionud, sellised suured ja mõnusad kapid.Aga aasi oli selleks ajaks juba lahendatud.Päev läks ülikiiresti, kella neljast jäin ma üksi kassasse. Nagu esimest korda.Ma pidin absoluutselt kõike tegema. Jõudma teha kokteile,mida ma pole kunagi varem teinud, viima toite, kassas olema, nõusi laudadelt koristama ja üleüldse. Kusjuures poolteist tundi pidasin nii vastu, siis tuli paaaaaaaaanika.Ja ma lihtsalt ei suutnud, kõik oli pahupidi. Natukene puudus kui ma nutma oleks hakanud, isegi kassast ei jõudndu teha. Õnneks vahetasime me kadiga kohad ära ja üleüldse see oli täitsa kohutav elamus.Aga ma pidasin vastu ja õhtu jätkus jälle mõnusalt.KOhutavalt mõnus oli. Ma ei väsi kordamast, et ma jumaldan seda tööd. Rahvas oli ka kõik suurepärane, soovilood panime me valjemaks ja täitsa väga meeldiv. Mingi hetk jäi vaikseks, siis poole kahe aeg tuli kuskilt mingi rahvamass. Ainult tuli nagu. Still Hauntsi Me poisid olid platsis, bedwettersi joosep ja Rivo. Tegelikult oli neid palju palju rohkem.Siis teine seltskond laulis seda ” maiu on piimaauto ” kaasa,kõva häälega ! Niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tore. Ma polnud üldse väsinud, kuid kella neljaks olid mu jalad surnud. Siis läksin taksoga koju, kaheksa aeg ärkasin ülesse.Suundusin linna, double coffesse. Sõin hommikusööki, siis läksin kirikusse. Benol oli uus soeng ja natukene harjumatu aga tore.Naeratas mulle. Markusel oli ikka mu lemmiklõhn peal ja see on lausa meeldiv. Nänsu ja Mariliis saabusid ka mingi aeg. Ülinunnud mul(L) . Peale kirkiut , ei suutnud me otsustada , et kuhu me sööma läksime. Aga lõpuks leidsin end taast Patrickust, tellisin kakaod endale.Olime seal natukene , siis läksime me mäkki. Mariliis tahtis seda jäätist sealt saada . Siis me nägime Benot ning Mariat. Selle kohapealt võib isegi natukene muiata. Enivei , meie nänsuga läksime patrickusse tagasi . Mariliis sai olluga kokku. Nänsuga saime me aega surnuks lüüa , tegime minu lemmik tegeust patrickus. Need õllealuse , nendega saab igast pulli teha ! Jeah, lausa sõltuvust tekitav tegevus. Siis jooksin ma bussi peale ja varsti olingi ma juba jälle hääletamas . Sain viie autoga maale , pidin veel 3 kilti kõndima . Õhtul rääkisin ma Oskariga msn-is, hahah(naer). Peale ühtteist läksin ma magama. Hommikul ärkasin kehaksa aeg , huulerõngas on siiamaani kadunud .
Täna lähen kuueks tööle, jeee.
Aga ma ei kurda, mitte üldse kohe.

Ükskord tahtsin ma blogida ja ainult ühe lause. Et mul läheb nii hästi, et mul pole hetkel mitte . Absul mitte midagi , aga nüüd hakkab kõik laabuma.

Lisa kommentaar