• Postita kommentaar:2 kommentaari
  • Reading time:5 minutit lugemist

Hommikul me läksime Kirsiga Double Coffesse. Ta tellis sealt oma lemmikut-lattet. Istusime natukene seal . Linna jõudes , tegin talle margi maha. Kuulasin bussis telefonist muusikat. Suht venelase tunne tekkis aga sellest polnud midagi. Peale seda suundusin ma ilusti tööle.Tööl läks aeg hullult kiiresti ja mõnusalt. Õhtul läksin ma Kärdu juurde. Ma olin täiesti ära unustanud, kui hea on temaga rääkida. Rääkisime kella kaheni öösel, hommikul kell kuus oli äratus. Kärt ehmatas ülesse mu äratusega. Praegu peaks aitäh ” Still Haunts Me ” poistele , et nad on saanud nii hea looga hakkama. Enivei, kärdu tegi mulle kohvi hommikul. See on nunnu, öösel tegi ka . Tal on sellinne nunnu panninäoga kass. Ma naersin kui ma teda esimest korda nägin.Hommikul saatsin ma ta ilusti kooli ja siis läksin trolliga linna. Trollis ma lugesin raamatut , nagu ma teen seda koguaeg. Käisisn veel sealt westmanist läbi ning soetasin endale töö juurde sukkpüksid.Tööl oli tore, kätlyn oli all tööl. Jõudsime peaaegu ühe aegselt sinna. Enne 12 hakkas juba paanika olukord lähenema. Kõik mis seal untsu sai minna, see läkski. Klienidd ootasid oma päevapraade, kellel läksid toidud vahetusse ja kellele löödi kõike topelt. Ma ei või. Ja ainult sellepärast, et need tsekid ei läinud kööki. Kõige kõige hullem päev. Ja peale seda oli meil seal üks proovipäevaline. Ma olen raudkindel, et ta ei tule meile tööle. Kahjuks/ õnneks sattus talle see kõige hullem päev. Vähemalt rahunes kella kolmeks ära. Kuid vahepeal olin nõus kuuli pähe lastma, niii juhtmesse võttis noh. Õhtu oli järjekordselt niii meeldiv ja tore.
Rahvast oli palju. Ahjaa, Seearmas Joel käis ka Patrickus. POlnud teda niii ammu näinud-novembrist saadik ehk?! Eiei, ma valetan.Mingi talve kuudel mängis ta mul Cropis päkapikku ja tõi mulle mandariine.
Janar ja Eneli/Eveli ja üks vend veel käisid ka. Janarit oli tore näha, mul on lihtsalt nii stiilne ja hea klassivend keda polnud ammu trehvatud.
Enivei, viimased inimesed lahkusid meie juurest 00.15 , kuigi patrick pannakse kinni juba 00-00. Koristamisega läks hullult kiiireks.
Peale seda läksin ma Double Coffesse.Noh, mul olid korterivõtmed kadunud ja telefoniaku oli sammuti tühi. Algselt pidin Jagnari poole saama aga ta isa pani näkku. NIisiis ma lugesin Double Coffes oma lemmik raamatut ja tellisin 2 kakaod endale.Teise kakaosse sain ma piparmünti. Nii tore, kui sa meeldib Baarmanile ja ta paneb mulle igasuguseid lisandeid. See oli hullult tore, kui ma sinna sisenesin ja ta nägu lõi naerule. Ma näen teda niii tihti double coffes, nii tihti kui ma seal käin. Kuulasin mp3-e, vahepeal ma joonistasin ja lugesin siis edasi. Kolmest hakkasin ma lasna kõndima,teepeal panin ma ketsid siiski jalga.MUidu olin nagu seeliku ning kingdega ( :
Siis jõudsin ma lasna, korterivõtmeid polnud, õnneks oli koridor lahti 🙂 Veetsin seal tund aega või veits rohkem. Siis läksin ma hääletama, et maale saada. Kõndisin hullult palju, punaselt tänavalt pirita jõe juurde. Siis hääletasin nign sain ühe vene onu peale. Silmad vajusid tasakesti kinni aga ma keelasin ennast, et ma mingil juhul magama ei jääks. Kuskilt mingi aeg kuulsin ma eesti hümni. Ei tea kust raadiojaamast see tuli, või teine variant ma lihtsalt kuulsin valesti. Loksa ristil läksin maha, sealt panin ma jalgsi edasi. Käisin nagu mingi purjus inimene, silmad pool kinni ja vahepeal nägin ma asju topelt. Mis oli kõige õudsam. Mingi hetke ma mõtlesin, et istun tee äärde maha ja ootan autosse. Mitte ühtki autot ei tulnud aga ma siiski kõndisin edasi. Lõpuks tuli 3 autot korraga, keegi peale loomulikult ei võtnud. Ja siis üks noorem vene poiss võttis. Sellega sain ma kotkale. Sealt pidin jälle jalgsi minema , senikaua kuni üks koolibuss peatus. Viis mu tammispeale ja sealt panin jalgsi koju. Kodus olin ma täpselt 08.17. Emme mul magas, äratasin ta kogemata ülesse. Sõin, käisin arvutis korraks ja siis läksin ma magama.Mõtlesin ,et magan paar tundi aga kui ma ärkasin oli juba kolmveerand kaheksa õhtul. Esimese asjana ma mõtlesin, et näen kella valesti aga kui ma teist korda juba vaatasin, siis oli see sama aeg. Tõusin ülesse, emme ja kasuisa polnud veel saabunud. Sõin natukene , nüüd olen ma arvutis. Enne sai ka telekat natukene piilutud. Peaks veel pead pesema ja varsti magama minema. Kuue aeg on jälle äratus, mul alles veab.
Vahepeal sain ma Liinaga räägitud, mänedseriga. Ta küsis, ega ma laupäeval pikka päeva ei saaks olla, esialgselt oli et 12-nest 00.00-ni. Siis ma olin täitsa nõus. 5 minuti pärast helistas ta tagasi ja küsis, ega ma kella kümnest ei saaks olla. Ma olin nõus. KUna ma aitan heameelega ja ta jälle lausus., et järjekordselt päästin ma olukorra. Ja seda on rõõm kuulda.

Aga nüüd tsau.

Sellel postitusel on 2 kommentaari

  1. m0rra

    Vabandage, kas Te olete sündinud blondiin?

  2. Fletchu

    Mida m0rra ütles.

Lisa kommentaar