• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:1 minutit lugemist

Joel kavatseb see nädal soolaleiva peoga hakkama saada ja Elo teeb ka mingi aeg . Peaks jooma hakkama ?! Põhimõtteliselt ma peaksin oma aura multinektariga leppima. Viimasel ajal on haigelt palju kiusatusi olnud . Ma üritan veel mitte murduda , ma räägin nagu mingi endine alkohoolik aga tegelikult sellest ka eriti puudu ei jäänud, kui meenutada suve . Ma lihtsalt tahan veel natukest aega vastu pidada , et ma saaks uhkusega õelda, et ma pole pool aastat joonud . Oma sünnipäeval kavatsen ikka juua. Tegelikult ma mõtlesin, et ma pean oma sünnipäeva maal . See oleks rohkem kui hea mõte . Kuid raskusi tuleks trantspordiga , kuidagi peaks ikka hakkama saama . Oma eelmised sünnipäevad olen ma Pirita rannas pidanud. Üleelmisest sünnipäevast räägiti terve aasta läbi, selle suve sünnipäev jäin natukene rohkem alla . Aga ülimõnus oli.
Ma saadaks vanemad paariks päevaks kuskile ära ja siis oleks tsillibrilli.

Laupäeval on sünnipäevale minek , jeee .

Lisa kommentaar