• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:1 minutit lugemist

Ärgates oli kurk valus . Täna magasin ma suhteliselt halvasti , esimest korda üle pika aja . Ärkasin öösel mitu korda ülesse , kuna mu mõlemad padjad olid maha kukkunud. Kell 7 oli äratus, peale seda kukkus telefon maha ja pärast seda oli juba raske unise peaga kuskil käega maas kobada , et see kinni panna . Lõpuks panin kinni ja magasin edasi. Poole üheksast olin juba üleval, täna peaksin ma tööle minema aga ma ei lähe. Isiklikkel põhjustel, vaja notari ja maakleriga kokku saada . Kell saab üksteist ja ma pole siiamaani riidesse jõudnud panna. Varsti hakkab juba kiireks minema ja selgus , et ma pean poole tunniga mingi asendaja endale leidma ja kui ma hakkakski kohe liikuma, ei jõuaks ma never ever kella 12-ks tööle . Tänane päev võiks juba läbi olla. Maakler on rohkem kui kolm korda helistanud ja ma pean veel Janeki kõnet ootama ja üleüldse. Kõik on pahupidi. Täna õhtul lähen ma patrickusse, kadile seltsi ilusti.
Aga nüüd ma pean hakkama kõnesi tegema.

Lisa kommentaar