• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:3 minutit lugemist

Kui ma kõnnin tänavatel, jälgin ma VÄGA palju inimesi. Nende liigutusi, nende välimust, nende jalatseid, nende riideid, nende stiili , nende kõnnakut , nende juukseid . Kui kõige rohkem lähevad mulle jalatsid korda. Ma tõesti vaatan neid esimesena , eriti noormeestel . Kunagi ma ei julgenud võõrastele eriti silma vaadata, paari aastaga olen ma seda koguaeg teinud ja huvitav on vaadata, kes keerab pilgu ära ja kesse vaatab sulle vastu . Vahel on väga imelikke ning kummalisi asju olnud, et tükk aega mõtled pärast veel selle üle : )
Paarile olen ma isegi järgi jäänud vaatama. jei.
Üks hommik nägin ma ühte vene neiut või pigem juba naist. Kõrgete kontsadega, sukad , mustad lühikesed püksid , D&G vöö , pluus oli lausa venelik (sellinne rõvedalt läikiv ) , karvane jakk oli seljas, päikseprillid ja tagatipuks ta oli üks kott , kus oli peal ” PUNKSTAR” . Siis ma küll vaatasin ja mõtlesin , et kas nad tõesti ei pane tähele mis seal koti peal kirjas on. Lausa nõme oli vaadata . Sama hea kui Paris Hilton kannaks kotti / pükse nimega Punkstar või Rockstar. Mind häirivad sellised pisiasjad, väga palju . Mind häirib see, kui inimene ei oska riietuda. MINGIGI maitse peab ju igalühel olema ?
Kunagi ammu käisin ma Parlamendis The Suni kuulamas. Ja see vaatepilt oli lausa kohutav . Mul jäi sellinne mulje, et kõik otsisid oma kapipõhjast ENDA arvates parimad hilbud ülesse ning toppisid neid üksteise järel selga. Samas oli mul natukene imelik seal viibida, mina ise olin ketsides, mustades püskstes, valge särk ja see roheline sall ning pusa ..+ sellinne lilla ja kollaka kirju aga üdini mugav. ( üldiselt see meeldib paljudele (naer) ) Fakt oli see, et mul polnud üldse plaanis sinna minna, see sai viimasel hetkel otsustatud ja nii ma suundusin sellisste riietega sinna, nagu ma käisin linnas. Alguses ma natukene põdesin, natukene viisakam oleks võinud siiski olla. Aga õnneks tuli Felika ja Iiris ja nemadki olid minu sugused.

Mitte midagi erilist pole kirjutada, homme plaanin oma asjad korterist ära tuua ( vanast korterist) ja ma loodan, et see õnnestub. Ma olen kolme tunni jooksul ainult ühe kohvi joonud , kas ma pole tubli . Ülehomme olen ma tööl ja nii mitu päeva järjest.

Aga sina võid edasi oma dressides ning potastes ringi kapata aga mina lähen teleri ette.

Ja äkki keegi aitaks mul selle kujundusega? Palun ?!

Lisa kommentaar