• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Tuli välja , et mul on siiski 3 vaba päeva tänasega . Ja minu jaoks on see lausa kohutav, mida ma teen ? Enivei ma asendan kedagi neljapäeval , äkki saan siis mingisuguse päeva vabaks. Prügi korjama ma ei saa enam minna, kuna jäin hiljaks registreeriumisega . Ja täna nägin , et 3-ndal on ka mingi extreme üritus kuskil , sinna tahaks minna. Ja veel rohkem tahaksin minna piibli päevadele, mis kestavad 2-4-ni Viimsis. Mingil päeval ma lähen sinna kindlasti ja jään ööseks, sest seal on alati niii fan olla, for real .
Hetkel käib mingi uus seebikas, mida Merje tõlkima peab. Lausa kohutav , Merjest on veits kahju. . Samas pole mul midagi paremat teha .. Ma mäletan kuidas me emaga kunagi seebikaid hullult vaatasime. Ma olin siis kuuene ja pärast seda polnud mul ühtegi seebikat, mis mul oleks vaatamata jäänud. Ja nüüd olen ma sellest täitsa üle saanud, juba paar aastat. Vahepeal mängib see tagataustaks ainult.
´Päeval jäin ma ärapanija korduse ajal diivanile magama ja tänu sellele on mul kael täitsa kange . Homme lähen ma selleks ainult tallinnasse , et Benoga kokku saada ,peale seda lähen ma Hirve ( : . Neljapäeval ning Reedel olen ma üksi korteris, JESSS nagu ! Pidupidupidu..NOT ; D

Tegelt mingi päev võiks juua , ma ei näe selles midagi halba. Kuid jätkuvalt otsin ma mõjuvat põhjust joomiseks.

Lisa kommentaar