• Postita kommentaar:6 kommentaari
 • Reading time:1 minutit lugemist

Natukene kurb. Magama jäin ma filmi vaadates, ülesse ärkasin enne kuute ja peale seda hakkasin koristama. Homme ja ülehomme on mul vaba ja sama hästi võin ma lolliks minna. Aga ma ootan reedet , et Joeliga rock cafesse minna. Ja peale selle lähen ma igatsusest lolliks. Ma üritan olla tugev ning mitte murduda. Eile oli nunnu.Musi meeskond võitis 5:2. Kärduga olime ainukesed fännid neil.Tegelikult eilne päev oli üdinisti hea:*

Sellel postitusel on 6 kommentaari

 1. Jack

  Hardo on väga hea päike jah:D

 2. täpsu

  iroonitsesid?:d
  Tegelikult ta on midagi enamat(:

 3. Jack

  Ei iroonitse 😀

  Ta on hea sõber lihtsalt 😀

 4. täpsu

  Olks, (:
  õu kust samu blogi said?

 5. Jack

  😀 Avalehelt piilusin.

 6. eiolejack

  “õu kust samu blogi said?”
  ei see ei ole sul ju orkutis:D püha lapsemeelsust:D

Lisa kommentaar