• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Eile oli kohutav hommik, niii igasmõttes . Sain magama nelja aeg , tõusin ülesse üheksa aeg ja mõtlesin,et magan veel natuke. Ja kui kadi tuli peale ühtteist mu tuppa , esimene mõte oli, et see pole võimalik.Pidin Hardoga kell 11 kokku saama. Niiii positiivne, sel hetkel ma vihkasin ennast ainult korraks. Lasin Eckul helistada kiirest Hardole, et ta minu juurde tuleks. Üritasin mingil moel end natukene korda teha. Tõsimeeli oli mul Hardot väga heameel näha. Pärast läksime patrickusse sööma. Kätu ja Mariamusi oli tööl. Pärast läksime koos balti jaama. Natukene kurb oli mõelda, et me homme ei näe. Enivei pärast seda läksin ma parki. Pargis olid kiiisud je.Olin natukene seal ning suundusin koju. Pidin end korda tegema , rock cafesse jõuda . Enne seda käisin patrickust läbi, ootasin joeli kõnet. Noniii, varsti olingi ma juba trammi peal.Peatuses nägin ma Joonast ning teisi ,kes sammuti suundusid rock cafesse. Keskturul tulin ma maha ja suundusin grossi, kuna jollu tegi seal omi oste. Läksime koos trammile.Jõudsime juba järjekorda , kui joel tahtis oma oste jooma hakata. Enivei läksime kuskile eemale, kuhugile lubja peatuse juurde. Rääkisime ja rääkisime ja lõpuks kadus rock cafe isu rära. Läksime patrickuse sööma. Täiesti positiivselt melestatud aeg. Indrekut nägin ma ka. Istusime üle kahe tunni seal. Viimaks läksid me teed lahku. Ma pidin liisuga kokku saama. Suundusin vabakale , siis hel Eckule ja natukese aja pärast võisinma end nende seltskonnast avastada. Levikas oli täiesti igav.Nad leidsid mingi peo , kõndisime vabakale. Enne seda käisime me mäkist läbi. Vabakal läksin ma siiski oma teed. Tulin patrickusse , olin kella kaheni siin. Jõudsin magama ka jääda ja ma ei näinudki suurt kaklust. Niii kohutav oli oodata.Täiesti imestan kuids Hardo suutis siin 5 tundi mind oodata.Kohutav lausa , minu 2 tundi polnud selle kõrval midagi. Aga täna olen ma 10nest -12ni tööl.Tund veel , Hardo peaks ka millagil siia jõudma. Ta siiski otsustas ringi, jei

Lisa kommentaar