Kolmas juuni.

Jah, Madli me lähme Valloga koos. Õigemini , tema mind kutsuski.
Eile õhtu oli vägagi teguderohke. Sain koristatud, kuulasin Kissi plaati , mille ma kaubsist soetasin endale. Kadiga rääkisime me kella kolmeni, võisiis kella neljani juttu . Kärduga solaariumisse ei jõudnud, kuna ta pidi maale minema. Kuidagi emotsioonitu on olla. Peale kolme saan ma Eckuga kokku ja neli saame siis Mariaga kokku. Tere tulemast, kaltsukad.
Parki liigun ka , miski pärast ( :

7-ndal tahaks ma Märjamaale minna, Noorsoolikale .

Kuid teid miski häirib, pole see minu probleem. Ausalt, ma pole palunud teil oma blogi uurida ja veel vähem seda kommenteerima hakata. Mind häirivad ka paljud asjad, hetkel häirib isegi see \” Bleeding Love \” lugu, mis praegusel momendil käib . Ma lihtsalt ei viitsi millestki välja teha. Ja kui hästi läheb , lähen ma kuuks ajaks soome. Hullult tahaks minna ja peale seda seaks oma sammud rootsimaale. Kuid siis juba jätkuvalt. Pean veel alla aasta kannatama, siis võin ma lõplikult sinna minna.

2 thoughts on “Kolmas juuni.”

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga