• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Vallo läks peale ühte ära ja samas ta tegi õigesti, sest ma poleks suutnud taga hommikul vara minna. Ma loodan , et ta oskab sellest nüüd üle olla ja , et ta ei hakkaks midagi lootma. Sest sel kõigil pole mõtet. Eks näeb, see rootsi tripp. Kas ta tegi seda kõike ainult selleks, et mulle meelejärgi olla või..Enivei. Hommikul tuli mu ema muga rääkima ja küsis, et miks ma veel maal olen. Läbi une olin talle kuidagi moodi vastanud, et ma ei läinud ja et Vallo läks öösel juba tallinna. Lasi mul edasi magada. Ärkasin peale kahte ülesse, emps teatas rõõmuga, et voolu pole. See viis tuju kohe nulli.. Sõin natukene, helistasin paarile inimesele ning suundusin tagasi magama. Peale seda tegin ma kuue aeg silmad lahti. Mida ei olnud veel siiamaani. oli vool ?! Ma pidin juba lolliks minema, midagi polnud teha ja ma ei suutnudki enam midgai teha. Siis ma võtsin kätte ja hakkasin vanades ajakirjades tuuslama. Leidsin mingi aasta ” Saladused” ja seal oli üpriski häid lehekülgi.Üheksa aeg tuli vool tagasi ja siis ma ennast enam tagasi ei hoidnud. Te ei kujuta ette, kuidas elekter nii olulist rolli mängib? Eriti maal? Minu meelest , jäi kõik seisma. Üks hea uudis on veel, et silvermusikiisu leidis mu mp3 enda juurest ülesse. Haha, midagi head.
Teise Silveriga sai ka mõnusalt räägitud msn-is. Jalgpalli vaatasin ka. OLin itaalia poolt, kuid juba alguses ei tõetanud see midgai head. Kuid ma lootsin, kuna pall on ümmargune , on veel kõik võimalik. Aga see jäi ainult lootuseks. Aga ei, pole hullu ( :
Täna leidsin veel maalt, ühe mõnusa kollasse jaki. Lausa ülimõnusa. Homme saame me need toolse pildid. Orksi saab veel ühe uue albumi teha, seekord Toolse eri.
kusjuures täna on kümnes kuupäev.Täpselt kuu aega tagasi, õh.
Ma olen olnud siiamaani tugev ega mõelnud enam sellele mis oli…ja ma ei kavatsegi alla anda. Leian uue ja parema, nagu ikka õeldakse. Ja mida nagunii alguses ei usuta ( :

Ma olen veel natukene üleval, räägin veel juttu. Mairon peaks nõudepesemisega lõpule saame, Eerkuga räägime sellest, et kolmapäev on ranna päev .

Lisa kommentaar