• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:3 minutit lugemist

Mõte on magama minna. Kell on pool kaks ja mis ma veel teen ? ISTUn veel arvutis– Just sain orksis , Märtenilt testimoniali. Kohutavalt armas, tema poolt 🙂 Aga uni on silmas aga miski ei lase mul magada. Ma tean, et kui ma voodisse hetkel lähen, ei jääks ma magama. Äkki on see ärevus ? Äkki on lihtsalt see kohutav teadmatus ja väikene lootus, et ehk…? Ma peaks endale uuesti meelde tuletama, et FUCK IT! Täpsu. Unusta see juba ! Alati on lihtne õelda, kuid raske teostada. Aga siiski..mul on tungiv soov teda näha. Tõestada endale, et ma saan ilma tematagi hakkama? . Ja vaadata, kuidas ta mulle silma julgeb vaadata või kuidas ta mind kallistab..Samas olen ma kindel, et peale Rootsi reisi, pole ta enam mul kuskil..
Einoh, endalegi jääb mulje, et ma olen mingi armu valus pubekas, kes ei saa oma eluga hakkama. Ja mis SIIS? Äkki ma olengi? Mis se teie asi on? Kui sul pole piisavalt hea lugeda mu blogi, siis parem lahku või sul tekib pärastpoole lausa tung lahkuda, siit leheküljelt. Ma ei salli selliseid mõttetuid plõksijaid, kes hüppavad ja peavad ennast, ma-ei-tea kelleks? Milleks seda kõike? Parem paranda oma suhteid ning hoia seda mis sul on ? ( Ma peaks seda ise ka tegema). Aga palun ära ole mingisugune tallalakkuija,või pugeija. Ole sina ise. Ma võin õelda, et mu elus pole olnud kordagi, kus ma oeln pidanud teesklema kedagi teist. Et kellegile muljelt avaldada, või lihtsalt ennast heast küljest näidata? Mis kasu sellest oleks? ET alguses tundud sa kõige paremana kuid lõpuks tuleb su tõeline pale välja ja ongi kõik selleks korraks. Parem ole sina ise, tee seda mida sulle meeldib nng ära mõtlegi sellele, et mis KEEGI teine sust arvab. Tema jaoks võid olla, see kõige mõttetum ning tühisem aga kellegi teise jaoks oled sa ülekõige. Isegi mina pean, sõprae arvamusets kinni, mingil määral. Aga ma ei muuda end kunagi kellegi pärast . Kui ma tahan muutuda, muutun iseenda pärast. Ja palun natukene rohkem otsekohesust ..ausust ning peale hakkamist.

ma tean, et ma olen üks keerulisemaid inimesi ( enda arust) . Ainult vähesed saavad sotti selles,t mida ma tahan või mida ma arvan , või mis mulle üldse korda läheb. Viimasel ajal on lihtsalt suva tunne olnud ja sellepärast kirjutangi siia..JUST SEDA; MIDA MA KIRJUTAN!

Hah, ma lähen varsti magama.

Lisa kommentaar