• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Kõik oleks nagu juskui olemas- Peavalu, tohutu varbavalu(kuna mul on väikesevarba alt nagu noaga lõigatud sisse, vähemalt terava esemega ), kurguvalu,kõh keerab ja üldiselt on paha ja jõuetus on peal. Ja need probleemid. Oeh, selgus, et Felika ei saa tulla Rootsi, ülikooli pärast nüüd siis võtsin Nöpsu, ma loodan,et saab kuidagi ära vahetada. Kuigi samas piletid on ostetud, kõik oleks nagu tehtud..aga äkki on siiski MINGIGI võimalus. Maria ja Madlil on mingid jamad tagasitulekuga ja nad sõltuvad hetkel mu õest, keda pole hetkel Eestis. Jõuab alles homme hommikul..Oeh, homsesse lisandus veel üks paljupalju suurem probleem , millega ma täna üritan tegelema hakata. Pean saama selle asja ükskord korda…Õhtu on veel noor.
Ja juhul kui ma peaks haigeks jääma, peaks mul palavik tulema..tulgu nii kõrge kui tahes, aga MINA LÄHEN ÜLEHOMME ROOTSI, kasvõi roomates aga ma lähen.
Hetkel oleks vist kõige targem magama minna, järsku läheb paremaks. Täna on veel jalgpall ka. Pean saatma Rihole sms, sisuga mis seis on? Kes löi ja mitmendal minutil?.
Hah, küll ma sellega ka hakkama saan

Lisa kommentaar