Tänase päeva jooksul, ei…

Tänase päeva jooksul, ei saatnud ma maal midagi korda saata . Lihtsalt olin, nagu mul alati olen. Tänu oma väiksele varba valule, ei saanud mu emme mind ka rohima saata. Mis oli samas sammuti tore ja nunnu. Muidu ma tohterdasin oma jalga, jõin mitu tassi kohvi ära, sõin,vaatasin telerit ja istusin päris mitu tundi arvutis. Kusjuures, TERVE päev jamas mul msn-is . Ma olen tuhatviisada korda sisse ja välja loginud .. Tasapisi viskab see ikka üle ka. Aga päeva üks sündmustest oli see , et ma rääkisin Hardoga msn-is. Me polnud ammu rääkinud, võinoh meil polegi õieti enam jututeemat, peale lahkuminekut. Kuid see on hea, et ta andis mulle 2 lehekülge linki, kust ma sain väga palju näha. Ühel leheküljel , olid praegused kantavad stiilid võinoh( midagi sellelaadset) ja teine lehekülg oli soome oma lehekülg. Ma tean, et ma oleksin võinud neid vaatama jäädagi ja lihtsalt imetleda nende stiili ja nende head maitset. Aga ma ei suutnud neid väga kaua vaadata, kuna väike kadeduse juba kiskus mu kallal. Enivei, siis me rääkisime veel natukene..niisama. Sellest suvst ja värki.. Rääkisin talle oma plaanidest ja mis mind ees ootab. Kui ma sügisest hakkan rootsi keelt õppima, siis ei takista enam mind mitte keegi ega mitte miski Rootsi elama minna. Ma olen alati tahtnud seda ja üsna varsti ..Oh, kui hea. Ta ütles, et mul on kõrged sihid..Aga vähemalt nüüd ma tean, ise ka mida ma tahan. Peale seda hakkasin ma ilusti jalgpalli vaatama. Enne ma arutasin kellegiga msn-is, et raudselt Portugal teeb 3:0 ära. Aga nii see ei läinud. Pidin jällegi kahe toa vahelt jooksma. Sest ühes oli arvuti ja teises oli telekast, millega ma ETV-d näen. Ja samal ajal üritasin veel Koidu ja paari inimesega msn-is vestlust pidada. Mängu seis jäi hoopis 3:1. Vahepeal ma informeerisin Rihot, ma lubasin, et ma teen seda. Kuigi ma kartsin, et ma raudselt unustan. Mingi aeg olin niisama, senikaua kuni mu orksi saabus Katilt testimonial. Ma lugesin seda nii mitu korda , igakorraga ma üha enam igatsesin eelmist suve. Sest eelmine suvi oli niivõrd hea. Mul tuli pisar. Mitte kurbusest, vaid meenutades seda õnne,neid naerumomente, neid joomisi- kõike neid. Kati oli nagu mulle õhk, mida ma vajasin elus püsimiseks. Polnud päevagi, kui me ei näinud teineteist. Kui ka oli, siis me ei suutnud teineteisest eriti kaua eemal olla. Kus olin mina, seal oli Kati. Kus oli Kati, seal oli alkohol ja kus oli Vana Tallinn, seal oli Täpsu. Vot sel suvel, käisid asjad niipidi. Mis ma ikka nostalgitsen? Seda ilusat aega, ei saa me tagasi vaid me saame sellest suvest, teha veel parema suve ! Jee beibi, mõeldes sinule. Teine jalgpallimäng algas, seekord siis Türgi ja Šveitsi vahel. Mõnda aega juhtis šveits, siis tegi Türgi oma värvava. Ja nii nad tatsasid ja tatsaid viigi seisundis ringi ja kui viimasel minutil lõi üks Türgi vend värava, mis tõi neile OMAKORDA 2:1 võidu. Kell saab kohe varsti pool üks ja ma istun ikka veel arvutis. Räägin ikka veel Koiduga, kes kohe varsti magama läheb. Ja teistega ei viitsigi hetkel rääkida, kuna ma tean, et mu msn viskab kohe kohe välja. Ma luban endale, et ma lähen kella ühest magama ja ma pean homme raudselt vara ärkama.
Aga hetkel olen ma täitsa läbi omadega, mõtteid pole, sest ma kahtlen, et msn jooksutas nad ilusti kokku.
Homme on 12 juuni, ülehomme 13 juuni ja see tähendab ainult ühte. ROOOTSI MINEKUT !

2 thoughts on “Tänase päeva jooksul, ei…”

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga