• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

NIII PALJU ON JUHTUNUD. MA EI JÕUAKS NEVER EVER SEDA SIIN KÕIKE KIRJUTADA. AGA SELLEPÄRAST MA KIRJUTANGI KÄPSIGA , SEST NII TUNDUB NATUKENE LIHTSAM. ROOTSIS OLI ÜLIKÕVA, 11 JUULIL TAGASI. ENIVEI, MA JÕUDSIN ISEGI KOLIDA-3E NOORMEHEGA KOKKU.2 PRIITU NING VALLO+ MULLIVANN : ) VALLO KÄITUMINE LÄMMATAB MIND, KUNA SELLEL POISIL ON TUNDED MU VASTU JA SEE ON LIHTSALT TAPPEV, KUIDAS TA KÕIKE ÜRITAB JA MIDA TA MINU PÄRAST ON VALMIS KORDA SAATMA- KAHJU TAST KOHE. AGA MUL ON OMA ELU, MUL ON TEISED PLAANID MA LIHTSALT LEAN SEAL. PRIIDUGA SAAB KOOS JALGPALLI VAADATUD. JA KUNA ITAALIA EI VÕITNUD, PEAN MA TALLE TUND AEGA MASAAZI TEGEMA-SEE ON SEE KIHLVEDU.ÕHTUD ON SISUSTATUD JALGPALLI JA MÕNUSA OLEKUGA.AGA MA VÕIN ÕELDA, ET MITTE MISKI EI LÄHE MULLE KORDA. VIIMASEL AJAL ON MUL LIHTSALT SUVA OLNUD.LÖÖKS KÕIGELE KÄEGA AGA MA TEAN, ET SELLEL POLE MÕTET. MA LIUHTSALT KAVATSEN VÕTTA SELLELT SUVELT KÕIK. ÜLEEILE KÄISIN PAUNKÜLAS-NII PALJU VÕIMALUSI OLI. EGERT OLEKS JÄÄNUDKI MINU PÄRAST SINNA, HAHA. SEEGI HEA, ET ISEGI SIIS KUI MA VÕIN PURJUS OLLA-ISEGI SIIS MA EI AMELE KELLEGIGA. KUI MA AMELEKS-POLEKS SEE ÜLDSE MINU MOODI. KUIGI TANTSIDES EI HOIA ERITI TAGASI AGA KAUGEMALE POLE MINEK, KUNAGI. MA PEAN LIHTSALT HARJUMA OMA HETKELISE ELUGA. TÄNA ON KÄRDU SÜNNIPÄEV, TÄNA LÄHEN MA TOOLSE HÄÄLEGA.PAUNKÜLAS SAI ÖÖ AUTOS VEEDETUD.VANAHEA MARKOMUSIGA.MU AEGADE PARIM KOOLIVEND NING ÜKS KURADIMA TORE SÕBER. TOHUTULT HEA MEEL OLI TEDA NÄHA.
AGA MUL ON SUVA, POLE OLEMAS ASJA MIS MULLE KORDAQ LÄHEKS. VÕIBLLA KADIGA JUHTUNU-MA LIHTSALT IGATSEN TEDA NIIIIVÄGA, JA SIIS MU VIISADA MURET-,MIS TULEB ÄRA LAHENDADA.11 JUULI LÄHEN ROOTSI, 13 TULEN TAGASI.JA SIIS ON SEE EESTITRIPP NING AUGUSTI TEISEL POOLEL ON PLAAN MINNA HÄÄLEGA HISPAANIASSE. 6-E INIMESEGA.

VABADUS ON SEE, KUI SUL POLE MIDAGI KAOTADA-JA NIII SEE ONGI.

OLGE MUSID AGA MINA NAUDIN ELU NING SEDA PARIMAT SUVE,

Lisa kommentaar