ooo jaanipäev.

Natukene magamatust ning veelkord põnevust. Läksime Valloga Toolsele. Õnneks ma ei pidanudki häälega minema. Autos ma surin, nagu päriselt. Ja mingi hetk olin ma supersuvas tuju.Ma lihtsalt olin.Vihma ka sadas, niiet see ei teinud mind veel rõõmsamaks. Silver ja Maria liitusid ka mini hetk, viitnalt. Toolsele jõudes oli juba natukene parem. Tegime aega parajaks pööningul.Mängisime valetamist. Alguses ma ei osanud kuid lõpuks panin ma kinni. Je. Vallo käis õuesringi ja otsis tegevust. Ja ta leidsiki. Leidsime selle traadi, kus oli vool sees. ja varsti olime me juba nõus katseid tegema. Natukene voolu, natukene särtsu ning natukene väga palju nalja ja kõik see toimus vihmaga. Hobused olid teema. Niiiivõrd ilusad , et ise ka ei tahaks nagu uskuda. Sulgpalli sai ka mängitud ja tänu sellele mu käsi valutabki. Saunas sai käidud. Selleks ajaks tulid Ahti ja Uku ka. Poisid keda ma esimest korda nägin, Silveri sugulased. Üks oli täitsa normaalne, mulle meeldis see kuidas üks pael hoidis ta pükse üleval. Haha. Saunas oli näha paljast ihu, nagu kõikidel. Meil Mariaga olid veel rätikud ümber.Pole harjunud aga eks ma jõuan. Oli aeg kui me seltskonda ka sulasime.Hullult äge.Õhtul mängisime me veel jalamängu, grillisime liha ja olime niisama ägedad. Silver mängis kitarri ja laulis. Ma pean tunnistama, et needmõlemad koos oli lausa väga hea kuulda. Niivõrd hästi.
Öösel sai Ahtiga minu tekiga kuskil jalutamas käidud. Ta oli natukene täis ja üritas midagi, mida ma ei lastnud. Ta oli nõus neidhobuseid vaatama jäämagi ja jälgima seda merd , mis oli meie taga.
Hommikul oli valus tõusta.Tagumik valutas ja öösel läks mul põlv krampi. Veetsime ühe mõnusa lõunapooliku toolsel. Ahti naeratas mulle ja istus mu kõrvale ning jõime hommikust kohvi. Aga ta oli siiski stiilne.

Autosõit tallinna oli tappev. Mul polnud Valloga midagi rääkida, ta ainult küsis,et mis me ahtiga tegime? Mul oli nagu..ee mitte midagi. Ta ei uskunud aga okei. Mina ei põe, minu südametunnistus oli puhas. Vihma ainult kallas ja see summutas ka kõik need väikesed laused ära.

Õhtu poole sain Kirstiga kokku. Niivõrdmusi mul no. Meiloli koos tore, eksjuonju.

Linnas nägin ma veel Heikot ja me jalutasime ja jalutasime ning rääkisime ja lõpuks me mõlemad tunnistasime , et vaatama kõigile me igatseme teineteist. Kasvõi niisama.
Õhtulkoju jõudes mängisid poisid monopoly ja täna ma liitun nendega.Kuid me peame pausi tegema, kuna jalg´pall on täna.
Jaa.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga