kosmos

Üritaks uuesti, jah?

Peale seitset, natukene ainult ärkasin ma ülesse ning üritasin enesele mingisugust tegevust leida kuid see kõik oli tulutult. Enne kui suutsin lolliks end ajada, otsustasin ma minna mariakiisu juurde, kohvikusse. Täpselt õige koht, kuhu hommikul põrutada. Peale üheksat seadsin ma oma sammud linna poole. Läksin kohvikusse, jõudsin peaaegu ilusti kohale , välja arvatud see, et ma kõndisin teeotsast julmalt mööda.
Sain kalli ja sain kaks tassi kohvi piimaga. Istusime maha, üritasime juttu hakkata ja ma toonitaks sõna ÜRITASIME. Iga kord kui me proovisime suu lahti teha ning hakata rääkima, pidi maria hakkama kliente teenindama. Nagu igakord, sai jälle istuma alustasime vestlust ja juba ta jälle oligi kassa taga. Aga ma ei vingu, mitte põrmugi. Seal oli ka silmrõõme, kes su tuju veel eriti heaks tegi. Seksikas oli kuulata, kuidas maria prantsusekeeles räägib ja teeb kõik selleks, et neil prantslastel hea oleks. Ja siis tuli üks seltskond kus oli 2 ülikuuma noormeest. Kahjuks jäid me mõlemate silmad ainult nendele pidama, kuigi neid oli no päris mitu. Vaatasime ühte ja samu. Hullult tore on näha silmailu. Natukene aega olime me veel seal ning peale seda suundusin ma ilusti koju. Kodus oli kiire, tulin msn- ja kärt alustas muga vestlust. Ta oli plaan randa minna ja kuna mina sellega ei liitunud , jäigi see aind plaaniks. Mõtlesime et mida me ikka teeme.Otsustasin siis Eeriku meie vestlusesse ädida, et oleks tore, kui me midagi kolmekesti teeks. Mõeldud-tehtud. Kolmeks saime me jaanis kokku. Ma jõudsin enne kärti, kuid peale Eerikut. Esimest korda rääkisime me laivis pikemalt kui meie lihtsalt ja tühised tsaud, mis me vahetanud olime, peale mängu. Et siis Eerik mängib Jk Loos ning tänu Hardole sain ma temaga tuttavaks. Et siis poleks olnud ühte mängu, kus Hardo mängis ja kui me poleks läinud seda kärduga vaatama, poleks me ilmselgelt seal eerikut kohanud. Ta jälgis mängu , meie taga. Enivei ma rääkisin talle, et Kärdu tegi mulle eile koogi. Ja siis tal oli mingi et : Lambist? Ohei kullake ,mul oli eile sünnipäev. Siis oli korraks sellinne nõmedalt naljakas sünnipäev. Suundusime siis kolmekesti harjumäele istuma. Meil oli tore, veesõda oli üdini muhe ning meie saime paljudest asjadest rääkida ja vahepeal läks asi natukene nilbeks. Vägaväga muhe oli. Siis meil oli vaja salvrätikuid ja nii me otsustasimegi neid kuskilt saada. Ja peale seda, kui me ilusti need kätte saime suundusime me vanalinna ja varsti me leidsimegi end lollidemäelt. Istusime seal äärel ja rääkisime ja naersime ja nii uuesti.Ja siis pidi Eerik trenni minema ja nii me otsustasimegi teda saata. Haha asi ei piirdunud ainult saatmisega, me jäime isegi sinna kohapeale. Ta pidi väikestele mõnglitele jalgpalli natukene õpetama , ühesõnaga täitma Treeneri rolli. Need mõnglid olid nii nunnud, nad kõik. Sellised väiksed armsad poisid. Me suutsime isegi nende nimed selgeks saada. Vahepeal käisime me baltas, kuna kärdul oli kohvinälg ja ta vajas ka veetseed. Aga me tulime tagasi ja siis vaatasime me juba Eeriku trenni. Pärispäris tore oli . Pikemalt ma ei peatu selles aga nad kõik on ühed toredikud no. Olime seal kella üheksani, peale seda natukene läksime me minema. Suunudsime trollile, saatsin kärdu ära ja suundusin oma sellise tugeva peavaluga koju ja üritasin selle vahemikus kuidagi ellu jääda. Koju jõudes ootasid mind neli poissi, ehk siis neli korterikaaslast. Jei, sõime ja vestlesime. Ja hetkel nad imevad rõdul. Mm, mida? Vesipiipu. Ja peavalu on natukene taganenud ja varsti suundun ma magama.

aga meil oli tore

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga