• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:1 minutit lugemist

Terve päeva olen ma mõelnud paljudets paljudest asjadest. Sellest mida mul pole ja sellest mida mul on ning mida ma absoluutselt väärtustada ei osanud. Ma ei saa väita, et ma juba praegu oskan neid rohkem väärtustada aga ma loodan, et lähitulevikus küll. Me peaks paljude asjade üle õnnelik olema, iga viimse kui pisiasja pärast. hetkel olen ma õnnelik selle üle, et ma lähen kohvi jooma ja on asju, mis mind vägagi kiiresti õnnelikuks teevad.

Aga ühte asja ma tean, et ma ei lase lahti asjadest, millest ma unistanud olen. Ja minu kõige ihalduslikuim eesmäkr oleks Rootsi kolida ja see juhtub alla järgmine aasta juulis sama ajal. Sügisest lähen ma keelt õppida ja see on juba samm lähemale sellele, millest ma unistanud olen.

Rõõsakooretädi koogid on ühed maitsvamad.

Lisa kommentaar