• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Meeskonnalt tuli sõnum, et 6 augusti on laulukal koosolek ja see on lausa kohustulik. Aga samas kui ma saaksin soome tööle nädalaks, siis ma raudselt ei saaks minna. Aga mitte miski pole hetkel kindel, peale selle ,et 8-10nes olen ma Käsmu Folgil,12 ja 13 olen ma Meie Mehe tuuril, 16 olen ma Kiviõlis motoskrossil ja 19-ndal olen ma öölaulupeol. Ja selle rahaga mis ma sealt saaksin, saaksin ma tublisti paar asja korda.

Peale seda häirib mind see suhte teema. Olen paar päeva näinud oma vendade suhteprobleeme, kuulnud igasuguseid inetuid asju ja ma ei saa aru, miks paarid ei naudi oma olemasolu?. Vaid tülitsevad iga pisiasja pärast. See on üks millest ma sugugi aru ei saa. Milleks teha endale ja oma partneri seda palju raskemaks? Ja armukadedusest ma ei tahaks üldsegi rääkida. Paarid peaksid usaldama teineteist, mitte lugema salaja üksteise sõnumeid ja kontrollima kõiki ja kõike.
ja hetkel vaatan koos emaga mingit seebikat, kus on valed üksteise otsas kinni, armukadeus mängib seal eriti suurt rolli ja ilma üksteise petmata ei suudeta üldsegi olla.
Palun, olge nii kenad ja laske endale kuul pähe. Ja sellele vaatama vaatan ma siiski seda nõmedat seebikat edasi.

Ise olen ma täiesti suhetest prri. Vahepeal saatsin ma paar poissi pikalt, vastades,et ma tõepoolest ei soovi suhet. Ja nii see ongi. Ja kui ma mõtlen,et mul on eestis olla ainult veel aasta ,siis ei teki üldse erilist huvi kellegiga midagi luua. Ma vähemalt ei kavatse midagi teha selleks. Kui tekib midagi kellegiga, siis tekib aga see oleks ka kõik.

Lisa kommentaar