• Postita kommentaar:2 kommentaari
  • Reading time:2 minutit lugemist

Tänane päev on möödunud, nagu kõik eelmised. Heinateoga, kuigi mul on valus kummardada aga ma siiski aitasin ema hea meelega. Päeval tegin köögis suurtpuhastust ning tsillisin reheelamus. Kust leidsin oma vana rulalaua, nelja aastase taguse ehk? Oh kui tore. Vaatasin ka Nannyt. Mäletan seda aega, kuidas ma ei sallinud seda aga nüüd vaatan ma seda hea meelega ja naeran igakord. Nii ajuvaba,JESSS!
Ja muidu on mul veel mingid vanakooli reeboki valged papud. Nad ei ole päris ketsid ega ka tossud. Pead pole ka pestnud mitu päeva, ma juba tunnen kuidas rasva tilgub. Ma isegi ei vaata hommikul peeglisse, millinne ma välja naen. Kuigi ma näen koguaeg hea välja aga hetkel pole üldse pinget vaaadata ega jälgida ennast. Ma olen maal ja siin olen vaid mina ja emma ja emme töömees. Hah, vend kes käib ehitamas siin.
Ja loomulikult pidin ma INDREKU siin kohapealt ära mainima. Poiss, kes armastab kirsimaiust rohkem kui mind : )
Eerik on sellinne muhedik, et ta ei saa välja minna enne kui ta lõpetab pokkeri freerolli ära. Kas pole mitte vahva?
OODATES 20-dat augustit, ütlesin emmele et mul tulevad PAAR sõpra siia grillima, noh õigemini paar autotäit. Ta polnud vastu ( :

Sellel postitusel on 2 kommentaari

  1. TäheTüdruk

    mina ka mina ka 😀 aga jalgrattaga 😛

  2. Täps(ter)

    aga meil oligi tüdrukuid juurde.19 päeva veel, je.

Lisa kommentaar