• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:3 minutit lugemist

Converse ketsid on üheks mu suurimaks nõrkuseks muidgi peale kohvi.
Eile oli pingeline õhkkond siin maal. Nii palju nääklemist , ma räägin muidugi oma vendadest ning nende tüdrukudest. Miks üldse olla koos, kui puudub usaldus täielikult? Miks abielluda nii kiiresti,kui sa pole endale enne selgeks teinud mõiste, mis tähenab üldse ” abielu” ja miks oleks vaja nii kiiresti laps muretseda? Miks rikkuda oma ebaviisakate väljenditega teiste õhtuid ära?
Kõik need küsimused ja rohkemgi veel vaevasid mind eile, kui ma nägin pealt kui ” õnnelikud” nad lausa on ja kui keeruliseks teevad omaenda suhteid. Einoh, muidugi ma pole mingi ütleija ega mingi nõustaja,sest endal mul pole kedagi ja ma peaksin üldse vait olema. Aga ma pole, sest mind häirib see kuidas nad kõik üksteisele haiget teevad. Poleks üldse minu asi aga kui nemad tulevad ja rikuvad tasakesti mu tuju, siis no on küll.
Aga msn-is oli jällegi tore. On teatud inimesed, kellega ma võiksin lobisema jäädagi ( : Öösel hakkas mingi õudukas ” 28 päeva hiljem” . Ma tõesti piinasin selleega, kuna mul oli piisavalt suur uni, et telekas kinni panna ning magama minna aga ma ei teinud.. Vaatasin üle tunni aja ära. Kell liikus juba veerand kolme poole, panin teleka kinni, võtsin köögist taskulambi ning suundusin telki. Jah, ma magasin täna öösel emmega telgis, ta magab mul seal terve suve. Muidugi nägin ma vägagi absurdset õudukat ja ärkasin oma äratuskella peale ülesse, mis oli muidugi kella viieks pandud. Sest me pidime emmega kuskile minema aga ta ei viitsinud hommikul, ning lasi edasi magama. Soigusin veel läbi une, et teeks mulle kohvi. Tema muidugi tegi aga mina olin see kes oli edasi magama jäänud. Ja ärkasin alles POOL ÜKS. Ma ei usu seda siiamaani, mina kui varajane ärkaja , ärkan ma pool üks. Peale seda toibusin natukene, s’in, nautisin kohvi ning läks heinateoks. Tegime mitmekesi heina, sest vihma lubas. Kuigi ma võisingi seda ootama jääda. Aga meil oli naljakas, muidugi eesti naiste kahurvägi. Nalja sai palju, sai isegi heinakuhjast alla kukutud ning naerdud. Nüüdseks on hein peaaegu sees, PEAAEGU. Ja nüüd jääb mul üle ainult, vihma oodata.
Õhtul on plaanis ujuma minna, kuna mul pole siin mal päevitusriided , pean vist alasti ujumisega leppima. Aga mis vahet sel on?

Lisa kommentaar