• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Mkm , eile oli jällegi tore. Rääkisin pikalt pikalt Hensuga juttu ja täiesti positiivne oli. Ja ma olen täiesti veendunud, et ta pole mitte nii kõva poiss nagu ta väidab, ta on sisimas siiski see mõnusa iseloomuga poiss, kellega ma kunagi tuttavaks sain. Tal on tunded ja ta vajab meid, kuigi ta ei tunnista. See selleks, igastahes tore oli. Mul on taga alati sellised mõnusad jutuajamised.Mäletan ,et Joonase pool me istusime aknalaual ja lihtsalt rääkisime. Aken oli lahti , kusjuures me olime viimasel korrusel ehk 9-ndal.
Pärast seda sain ma ühe kuuma poisi endale msn-i, mmm. Naljakas, ma sain tema msn-i , enne kui ta selle mulle öelda jõudis.:)
Pärast rääkisin veel Taneliga, kell oli siis kaks saamas, võinoh ühe aeg alustasime vestlust jou. Vägaväga mõnus oli.
Siis ma kuulasin raadio elmarit, ning sealt tuli Urmas Alendri laul, ” Küll ma ootasin sind ” aga urmas ise seda ei laulunud, laulis keegi naine ja ta rikkus selle laulu ära. Nõme oli lausa kuulata aga no selleks.
Poole kolmeks ma roomasin telki, pidin leppima padukaga. Kuigi ma olen alati vihma armastanud, kuid eile oli seda liiga palju. Üritasin selle vihmasabina saates uinuda aga ma kuulasin seda umbes 2 tundi ja lõpuks vajusin ära. Selle kahe tunni sees, mõtlesin ma nii palju. Isegi unistasin natukene.
Hommikuks oli mul huulerõngas kuskile kadunud , plus see eluhea padja nägu mis mul tavaliselt hommikuti näos asetseb ning need pilusilmad…mmm.
aga nüüd ma naudin oma kohvi ja olen niisama õnnelik.

TÄNA ON MU VENNA SÜNNIPÄEV; niiiet palju õnne.

Lisa kommentaar