• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist


Luba ma naeran? Eile õhtu venis jällegi vägagi pikale, selle aja sees ma otsisin endast mingeid vanu pilte ja ma leidsin ka selle, kus ma olen Heikoga. Jah,lomulikult tegin ma orksis uue kausta ja panin sinna aasta taguseid pilte. Ja mida ma näen,täna? Annika oli seda kommenteerinud, muidugi Heiko orksis. Sest ma tean väga hästi, et heiko on hetkel soomes ja tuleb alles reedel tagasi ja ma tean veel paremini seda, et ta ei kirjutaks seda mida Annika seal kirjutas. See ajas lausa naerma, võinoh õigemini ma juba nautisin seda.
Võimatu on eksiga normaalselt suhelda, kui ta tüdruk ei luba . Ja Anca, kui sa vaid teaksid… Ja me peame salaja kokku saama, ma elaks nagu seebiooperi elu. Kõik see on minevik .. Ja mina peaksin üle saama?

Ei,tegelelikult ootan ma huviga nn ” heikolt” järgmist kommentaari…

Täna…ma jällegi veendusin selles,et KOHVITA ei toimu mitte kui midagi, nagu päriselt. Hommikul oli muhe koos emmega telgis ärgata..
Käisin tegin kaminaruumi ka korda..
Täna veel natukene koristamist, homme tuleb mu vanem õde. Mu õde, kes on sammuti vähk ja nagu õeldakse, vähid ei saa omavahel läbi ja meie oleme läbinisti selles tõestus..

Aga vähemalt saab pilte teha, mm-

Lisa kommentaar