• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:3 minutit lugemist

Eerik ei saa aru, kuidas ma viitsin üldse selle blogi värgiga jamada ja mina ei saa aru, kuidas tema suudab igapäev cs-i mängida. Parandan, ta ei mängi seda igapäev vaid siis kui tal on igav..mm.
Erimeelsused on alati tere tulnud, minu meelest. Aga põhimõtteliselt on minul hea ning ega temalgi kurtmist pole.
Mm, Marguse koha pealt ei tahaks ma üldse rääkida. Lihtsalt kuidas saab see vend mitte tampist omaks võtta, kui ta ise sooritas selle. Käigu persse,noh.
Tavaliselt ma ei vannu ega ropenda aga see on sellinne asi mis lihtsalt ajab. Ma vihkan ropendamist ja eriti siis kui seda teeb tütarlaps. Enda ette podisen ja torisen aga mitte kunagi ei ropenda ma teiste ees. Paar aastat tagasi olin ma sellinne aga lõpuks tuli mõistus pähe ja ma olen sellega täiesti rahul : )

Mu mõtted on koondunud 20-ndale.

Enne seda olen ma meeskonnaga viru folgil 8-10-nes. Ma tean meeskonnast ainult RIHOT ning oleks tore kui ma kiiresti sealt kellegiga veel tuttavaks saan. Selles osas pole mul mingisuguseid probleeme, kohanemisvõime on isegi liigselt välja arenenud.
Ja peale folki, juhul kui ma ellu jään on veel päris mitu päeva meeskonna tööd.

Täps(ter) . tantsi mulle says:
imeija
shalallalalaaa says:
ime ise
Täps(ter) . tantsi mulle says:
imen
Täps(ter) . tantsi mulle says:
sul
Täps(ter) . tantsi mulle says:
lahti?
Täps(ter) . tantsi mulle says:
no tule siia
shalallalalaaa says:
ja ime mu voolikut
shalallalalaaa says:
20
shalallalalaaa says:
august
Täps(ter) . tantsi mulle says:
oiStina on sellinne tore tüdruk,et temaga saab kõike rääkida.

Reigo meelest olen ma lausa kobe. Mm kahju tast kohe. Võinoh õigemini tore on teada,et sa kellegile meeldid aga vastik on nii, kui see pole vastasikune. Ja hetkel on see vastik,ja.
Aga siiski aitäh,komplimendi eest : *

Lisa kommentaar