• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:4 minutit lugemist

Minu failisim päev alaku nüüd.

Hommikul olin ma viie aeg üleval, pidin oma pükse edasi õmblema kuid selleni see asi ei jõudnud. Veetsin paar tundi niiisama, hommikune päike ning hommikune kohv. Ühed hindamatud. Kella kaheksa aeg läksin ma venna ning ta tüdrukuga ning omakorda veel ta vennaga tallinnasse. Mu vend ületas kiirust, nagu tavaliselt. Sõitsime poole tunniga tlnasse, muidu läheb tunniga umbes. Läksime venna korterisse, mööbel oli ilus ja puhas. Ja need köögikardinad, süda nende pihta. Sama värvi mis mu papud(L). Jõime kohvi ning lobisesime niisama. hea meel on lausa selle üle, et me oleme viimasel ajal no enam-v
hem läbi saanud. Siis suundusin ma linna,tegin aega parajaks. Kell 12 pidin oma õe sõbraga jaanis kokku saama, et talle tallinki pileteid üle anda. Ta jäi natukene hiljaks aga ta naeratus ning vabandus tühistasid selle. Ääretud positivne inimene.mm. Peal seda sain Ma kristiitnes Kärduga kokku , enne seda nägin ma Triinu. Ta ei tundnud mind alguses ära, reaktsioon oli kaugelt loomulikult hea. Siis tuli ta minu juurde , saime natukene räägitud, nägime kärdut bussiga tulemas..ja siis kukkus minu jalgade taha mingi vanaproua. Tegi end katki, otsaeest oli lõhki. Alguses olime me Triinuga nii kohmetud,kumbki ei osanud midagi teha..aga siis tulid teised appi.. Oeh, ma siiski läksin Kärduga edasi, jättes kõik sinna. Suundusime Zarasse,mm. Kärdu soetas endale mm valge kampsuni. Jalutasime ning sõime minu värvilisi lagriseid. Nad olid sama värvilised, kui ma ise. Nagu päriselt. Suundusime poodi,otsime ühe siidri nind dlighti ja läksime parki. Pargis polnud kedagi,niisiiis pidime kahekesti märjukest jooma.Ma suutsin veerand ära juua, rohkem ma seda siidrisaasta ei suutnud. Kärt viskas ka enda oma ära. helistasime paljudele mm, osad magasid, eerik ja karl võtsid ainult vastu.. Läksime von Krahli. Istusime seal, ootasime hensut. Samal ajal sain ma Eerikuga rääkida, ta siiski ei viitsind tulla..Niii FAIL oli olla, niivõrd tühja passimine ja muidugi on mul see harjumatu. Aga ma võin õelda, et kärduga passiks ikka tühja.Siis käisime Olde Hansa juurest läbi, nägime Siimu ning Sandrit. Nad mõlemad on tõsimeeli head poisid, humoorikad ning nägusad. Siimu on alati tore näha, natukene palju naermist. Kusjuures ma nägin teda eile öösel unes ka : O Sandril on lihtsalt mõnus lõnks no aga naljakas oli vaadata kuidas ta koguage käpib neid, haHa.

Ja siis läksime shnelli. Hensu,Kastmeke ning Roland. Eerik oli nõus siiski jalkat tulema pelama.Istusin nendega natukene aega, kuni eerik saabus. Nad jäid oma õlut jooma ja kärdu suutis mu stressimaanadaja katki teha. Kuigi ma loodan,et selle saab korda.

Eerikuga oli täitsa muhe. Ma eile just mõtlesin selle peale, et mul on taga laivis rääkides mingi kramp, nagu esimest korda elus kogen ma seda : o Ei oskaks temaga nagu millestki rääkida, msn-is on täiesti teine asi..aga laivis peaks temaga rääkima tõsisdest asjadest..nnnoh ma ei oska seda seletada. Täiesti piinlik asi, kusjuures.

Aga siiski üldiselt oli tore, vaadata seda kuidas eerik närvi läheb,mm. Tõeline nauding. Siis vahetasin oma kirjud riided ära nind leppisin oma mustade teksastega,musta liibuva asjaga ning kirju autodega pluusi.

Peale seda suundusin ma koosolekule, meeskonna oma.Jäin natukene hiljaks, võinoh jõudsin õigeaegselt kohale aga Rihoga pidin ma muidu 17.10 kokku saama. Sel ajal olin ma alles bussis. Ma arvasin,et seal on kõik vanad tegijad..aga ma eksisin ja samas olin natukene närvis. Riho on ju täitsa tore, võimis. Koosolek kestis alla 3 tunni täpsemalt, liiga palju informatsiooni, liiga paljusi keda vaadata..mm nägin Jürit ning Mihklit.:O:O:O
Aga ei üks tore poiss oli ka, vähemalt oli meil selle käigus nii mitmeid silmsidesi..
Koosoleku lõppedes mu pea valutas,oli kuidagi paha. Läksin hääletama..Ja järsku näen et pirita jõe sealt tuleb vastu mulle Ilona. Õnneks mu vend ja ilona otsustasid ka maale minna, niii tore. Sest kell oli juba pool üheksa. Autos ma magasin, nii palju kui sain. Eriti halb oli olla.
Koju jõudes läks kõik üle käte

ma isegi ei VIITSi sellest rääkida, päriselt nagu.

ja nüüd kui ma hommikul kell pool kümme ärkasin, nägin ma õudusega,et kedagi polnud kodus. Siis tegin ma kohvi ning sõin salatit.

Lisa kommentaar