segasummasuvila

Esimesse kotti lähevad sellised asjad

: kollane emme kootud müts,kollane patsikumm,kirju siidsall,valge maika,mustad retuusid,kirjud vanakooli lühikesed püksid,kirju autodega pluus,must ja valge särk ( H&M oma),mustad sukkpüksid, 3 paari aluspükse,valge rätik, musta ja sinisega kootud käpikud,kirju rahakott, raamat Sinclair Lewis \” peatänav\”,kollane pärlitega kaelakee, versace lõhn ( Bright crystal), 4 erinevat ripsmetušši( mida ma kasutan väga harva), roheline pastakas, mu stressimaandaja, kaks manhattani puuderkreemi, suur põsepuna pintsel, üks kätekreem,üks näomask, nivea deodorant, kaks paari kõrvaklappe, väike peegel, ripsmekoolutaja, kaks roosat raseerijat : O , manhattani põsepuna,kollane kamm, must kamm ning valge kamm, lilla kampsunilaadne värgendus, paarpakki purgisuppi, küünelakid : kollane,lilla,punane, kaks USB juhet,üks vale akulaadija,mp3
mõnusad kollased kõrvarõngad, valged vanakooli reeboki papud , hambapasta ning hambahari,mustad only kitsad teksad

Teise kotti( rohelisse kotti) läheb kindlasti mu magamiskott.

ja kätte võtan ma selle matti, mille peal ma veedan kolm mõnusat ööd

seljas on mul : sinakas-lillad papud,pruunid sukapüksid, neoonroosa seelik,must lai püksirihm,must liibuv pluus, tavaline valge t-särk, läikivad kõrvarõngad(bling-bling)

Votnii lähen ma tallinsse ning homme hommiku 07.45 hakkame juba välja sõitma,

1 thoughts on “segasummasuvila”

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga