• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:3 minutit lugemist

Mul on täitsa tore,mul on täitsa hästi ja mul läheb kõikidest kõige paremini. Tahtsite seda kuulda? Eile veetsin ma aega kirstiga, mmm tegi kooki. Ta vennal oli eile sünnipäev ja mina sain esimesena ta kipsile kirjutada. Kirjutasin värviliselt nagu ma ise olen. Algne plaan oli muidugi maale minna aga kui ma laulukale jõudsin,ütles Marko,et ma olen tööl: O Wtf..ma tõesti ei teadnud. Niisiis kella kuueks pidin ma sinna jõudma. Helistasin kärdule ning suundusin siili poole. Kristiines helistasin ja andsin teada,kus ma olen. Pidin talle veel vastu jalutama.Tal oli väga ilus jope,mmm. Läksime siili lõpuks,helistasin Eerikule.Millegi pärast kärdu pole kordagi helistanu, ainult mina.Eerik toimetas kodus ning tal läks natukene aega. Meie aga läksime mäki ning ostsime maailma parimat jäätist ja suuundusime tiigi äärde.Helistasin veel Eerikule,et ta saia tooks.Varsti,kunagi tuli ka tema,jee. Tõi terve pätsi,sai oli veel nii pehme. Toisime kolmekesti parte, Eerik ainult naeris. Haha,ta oli juuksuris käinud. Ma ei saa õelda,et ta poleks enam nunnu aga ta oli palju nunnum kui ta tukka viskas ning niisama lõngust mängis.Mulle vähemalt meeldis see variant rohkem.5.10 hakkasin ma liikuma,arvestadsin,et jõuan õigeks ajaks. Mmm, kahju ei jõudnud,ummikud olid. Veits närvi ajas,kuna ma pole üldse hilineja ja siis kui ma peaksingi hilinema pole asi minus, vaid asi on transpordis.Jõudes laulukale,nägin ma Kaidot ning Rihot ning veel natukene tuttavaid nägusi. Ott jäi meelde, jaa.
Tööl oli täitsa normungel,viisakas nagu ma olen. Aga ma olen õnnelik,et enam ma sea süldibändi kuulama ei pea. Ska faktor on siiski hea.
Väike konflikt oli ka aga sellest ei viitsi rääkida. Tähtis on see,et ellu jäime. Pärast läksime me veel pätrickusse.
Tore on see,et täna on mingi vene kontsert seal, see lõppeb umbes 12-ne aeg ning siis hommikul 6.15 on välja sõitmine kiviõlisse. Parem oleks võtta telk,ning laulukal ööbida.
Aga ma ei vingu,ma olen kolm päeva ilma millegita ja see on tore.

Lisa kommentaar