• Postita kommentaar:2 kommentaari
  • Reading time:3 minutit lugemist

Ma võin selle grillsaunapeo väga õnnestunuks nimetada. Kõik oleks olnud nagu täiuslik,ideaalne lausa. Kõik oli sujuv,inimesed olid toredad ning mõnusad. Ma ise jõin ka muidugi,kuid natukene.Aga peo lõpuks olin ma juba ammu ainukene kaine inimene. Käisime saunas ka, pidasin mitumitu satsi vastu. Siim ja Ants olid ülitoredad ning antsuke tantsis väga brolt. Kõik tundsid end piisavalt vabalt,et meil kõigil hea oleks. Taevas oli täiuslik, nagu väga väga hea istuda tugitoolidega kaminaruumi ees koos Siimu ja Antsuga ning juua vana tallinnat multinektarimahlaga. Kella kuueks sain ma kõik magama pandud, ma olin lausa väga hoolitsev. Siimule ja Antsule tegin ma telgis ühe mõnusa pesakese,millega nad ääretult rahul olid. Kärt ja Elise said koos suures voodis laiutada, igas kaminaruumis asuvas voodis magas keegi, Eeriku viisin ma emme voodisse ning henri soovis heintes magada. Ja kui kõik olid ära vajunud,otsustasin ka mina silmal puhata lasta. Läksin Eeriku kõrvale. Kella seitsme aeg ärkasin ma ülesse natukeseks ja lõpuks olin ma juba kaheksast püsti. Rahvas hakkas tasapisi tõusma, tegin kohvi, muretsesin süüa. Enne ühtteist sai enamus rahvas söönuks, kes seda vähegi tahtis. tegime koos võileibu ja teistele tõin kohvi. Lüpsime kitse ära, oh neid erutavaid linnapoisse. Nagu eriti naljakas oli vaadata ja lihtsalt naerda. Riho,Imre,Kärdu,Elise ning Eva läksid enne kahtteist ära, meie jäime veel sinna. Mingil ajal otsustasime me randa minna ja see oli ka omamoodi kogemus. Henri ja Roland oli selleks ajaks minema läinud, kui meie tagasi jõudsime. Vesi oli külm aga nad jooksid siiski kolmekesti vette ja neil oli lõbus. Tagasi tulle tahtsime me lõigata aga metsa sees oli põhi juba vastas ja sellega oli hulk tegemist et põhja ära ei lõhuks. Mingi hetk me keerasime tagasi ja läksime seda pikemat teed. Siia jõudes hakkasime meie kertuga süüa tegema. Tegime makarone,muna ning viineri tükkidega. Natukene kõrbes põhja , kuid siiski oli see üsna üsna maitsev. Istusime kuuekesti õues lauataga, jõime kohvi ning sõime. Nii palju naermist,nii palju head juttu.Õh,hea.
Leidsin veel eeriku mobiili ka ülesse, eerik küll ütles,et enam seda ei leia aga mina leidsin,mina ei vandunud alla.
Ja kell on nüüdseks neli saanud ja ligi 20 minuti eest lahkusid mu viimased külalised. Ma üritan veel silmi lahti hoida aga ma olen üsna kindel,et ma vajun telki magama ära.

Aga aitäh teile { Madli,Kärt,Elise,Eva,Andres,Siim,Ants,Eerik,Kertu,Riho,Imre,Roland ja Henri } ja muidugi ka mulle suur aitäh.
ma loodan,et teile meeldis.

Sellel postitusel on 2 kommentaari

  1. Rixuu

    Väga mõnus oli 🙂

  2. Jack

    Kärgmine kord I will come

Lisa kommentaar