Sügis

Sügisest ei muutu erilist midagi. Kõik on ilmselge,mis mul teha tuleb. Lõpetada kool ära (hah,kevadel ), minna Rootsi keele kursustele, jääda elama sinna samasse korterisse, käia meeskonnas tööl, üritan kuskile ettekandjaks saada, teen oma elu korda.
Kõik oleks nagu tavaline, peale rootsi keele kursuse. Sügisest hakkan ma jälle elama linnaelu. Nii hea nagu ta on. Esimese asjana lähen ma kindlasti kärduga siili mäkki,ostame sealt seda parimat jäätist ning liigume tiigi äärde parte toitma ning kutsume Eeriku välja koos saiaga. Kas pole mitte nunnu eesmärk. Hakkan uuesti kiisudega väljas istumist nautima, polegi nii ammu seda teinud. Terve augusti kuu olen ma maal \” elanud\” ja ma täiesti naudin. Paljud on pärinud, et mis minuga juhtunud on. Tüdruk,kes ei suutnud maal paar tundigi olla rahulikult ja nüüd..mis nüüd. Ma armastan seda maaelu. Enne ei osanud ma seda kuidagigi hinnata. Kuidagi rahulik ning mõnus on siin.
Näiteks täna olen ma terve päeva mütsi kudunud. Kas pole mitte vahva. Hommikust saati olen ma harutanud, midagi ei meeldinud. Kui ma seda poolt mütsi poleks ma ülesse harutanud, oleks mul see müts juba ammu valmis. Nüüd ma pean ootama,senikaua kuni emme leiab veel seda ilusat lillat. Muidugi ma alustasin mütsi kudumist roosaga ning teiseks värviks oli eluilus sinine. Vähemalt mulle meeldib. Homme lõpetan ma selle ära, sõrmed niigi juba valutavad.
28-ndal peaksin ma kõigist hoolimata tallinnas olemas, Edgar tuleb Tartust tlna. Folgi lemmik velotaksojuht. Aga ma ei anna pead,et ma viitsin end selleks sinna vedada. Kuigi soov oleks olemas aga siiski no. 30-ndal olen ma omadega kohe kindlasti lauluväljakul \” Akon & Snoop Dogg \”. Kuigi ma ei saa aru, miks see lauluväljakul toimub. 1-sel Septembril olen ma kohe kindlasti mm… Viljandis ehk. Sealt siis järgmisel päeval tallinna ning sinna ma jäängi. 14-ndal septembril, peaks minema kohe kindlasti ka Raasikule. Hardo ja Eeriku mäng. Fc Joker & JK Loo. Tahaks juba hardot näha, pole temaga laivis rääkinud peale seda kui meie aeg lõppes. Mingi aeg vestlesime natukene msn-is aga see oli täiesti tühiasi. Peale seda mängu pean ma jõudma veel REM\’ile. Kindlasti jõuan.


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga