• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Eval tuli mingi asi ette, tema ei saandki tulla viljandisse. Aga pole hullu, küll ma leian kellegi. Birgita jaoks pidin ma liigagi hull olema, niiet temagi jääb mängust välja. Kertuga me ilmselgelt rokiks. Meenutagem seda polymeri trippi, oeh me olime niii kuumad,et ise ka nagu õieti ei tahaks uskuda.
Aga muidu on homne plaan päris kõlbulik. Mingi aeg ärkan ülesse, teen paar pisemat kõnet, panen riidesse, tulen arvutisse,võtan mp3-e, pakin asjad kokku, panen heledad püksid jalga( mille ma ise ära tuunisin) ning ülejäänud vajalikud riided ka, asun teele, kõnnin 3 km, hakkan hääletama, lähen tallinnasse,saan kellegagi kokku(maeiteahetkelveelkellegaagakellegigaikkasaan), alustame ülemiste juurest hääletamist,kütame põidlad kuumaks,saabume viljndisse, vähekene hängimist, Kontserdile suundumine, mütsi ära andmine,nautimine ning mm lõpuks öösel on Olust(i)verre minnek. Mmm ma ei kujuta ette kuidas ma sinna küll saan aga kohale ma jõuan niikuinii.
Ja järgmine hommik oleks arvatavasti ära tulemine, lahkumine mulgimaalt,tallinna poole sõitmine, kiisudega kokku saamine,lauluväljakule ilmumine ja nii me alustamegi Snoop Doggi kontserdiga.

Kindlasti tuleb ette palju muutmisi, samas oleks see esialgne plaan. Tore oleks, kui me õhtu viljandis lõpetaksime. jee.

Lisa kommentaar