Müts saab kohe kohe valmis. Eile vajusin ma kiiresti ära, polnud võimeline oma silmi sundima selleks,et vaadata kanal kahest seda filmi. Loobusin,võtsin oma teki ja läksingi magama.
Hommikust saati olen mütsi kudunud, sellinne tore. Lõpp on ainult lilla, sellinne erk ja ilus. Nagu mu tulevane maja. Kunagi on mul raudselt sellinne lilla maja, millest ma viljandi järve juures mm unistasin ehk. Sellinne silmapaistev, sellinne hea.

Täna mõtlesin ma niiivõrd palju Nöpsu peale. Et kui palju ta mulle siiski tähendab ja ilmselgelt, poleks täpsut sündinudki ilma temata.
Ma olen piisavalt laisk,et uuesti mõelda selle peale mida ma tahaksin kirjutada , ma teen orksis kopi ja peisti :

Ma tahaks siia niivõrd palju kirjutada. Sinuga sündis Täpsu, sinuta pole ma keegi. Ma tahaks veelkord sinuga pervotseda,sinuga ilastada, sinuga naerda südamest, sinuga rääkida, sinuga liftides hüpata ning kinni jääda, sinuga hessis jäätisesõda teha, sinuga kõike teha. Sest ausalt, sa oled mu teine pool. Ja ma üritan kõik korda ajada ning kui sa tagasi tuled, tahaks nautida seda aega koos sinuga. Aga siiski isegi 80-neselt rokime me Rock Cafes esireas ning ei väsi iialgi. Ma teeks sulle koguaeg kohvi hommikuti,tõmbaks keelga üle. Sest sa oled siiski mu elus see parim. Sa tood mu alla, sa ütled kui vaja. Ma tahaks rootsi laevas veelkord sinuga lesbi tantsu tanstida ning teha üketeisegea võidu,kes ennem teineteisele margi täis teeb. Me oskame seda ideaalselt teha.´Meile pole mitte miski võimatu, me ületame kõik. Sinuga koos olles möödusid mu elu parimad päevad, sina olid see, keda ma koguaeg ootasin. Kõigerohkem ma tahaks sinuga kogu südamest siiski naerda, see on ütlemata üleprahi.

See pole veel kõik, olulised on mu tunded ta vastu. Ilmselgelt tema eest annaksin ma oma elu. Sõnadest jääb lihtsalt puudu. Ta tähendab mulle kõike, temata ei toimuks miski.

Jutu võtaksin ma sellega kokku, et Nöpsu & Täpsu Forever. Ja niii see ongi.

Teiseks kalliks inimeseks on mul Silver.

See poiss on mu lemmik olnud läbi aastate ja usu keegi ei suuda sind ületada. Ma armastan selles poisis kõike. Sa oled piisavalt hull. Sa oled ilmselgelt ainuke inimene kes teeks muga KÕIKi asju kaasa. Mida ma eales ei mõtleks välja, sa oled alati minuga. Meile ei loe, mida keegi arvab. Vähemalt on meil alati lõbus,tehes seda mis meile nalja pakub. Kui ma kuulen kuskilt Aerosmthi laulu- I dont want miss a thing. Oled sina ainus,kes mulle kohe kohe meelde tuleb.Kallis, see on meie laul, need on meie emotsioonid. Need olid meie tunded, me olime vaateplatvormil, vaatasime koos sinuga päikesetõusu ja rääkisime nendest asjadest mis närisid. kes igatses keda ja mis kummalgi peas keerlesid. Ma jätkuvalt ootan selle martini klaasi pilti, ekstra mulle pühendatud. Aga linnahalli katuse me ka vallutame kordki. See oli meie ühine lubadus. Sinuga läheks kasvõi uuesti lampi Riiga. Pista oma pead katuseluugist välja ja olla nautida. Sa oled mul armas.

Kolmandal kohal oleksid siis Kirsti ja Liis. Asendamatud nagu nad on : *

Tänaseks oleks vist kõik. Õhtul sooviks Kardoga playray rallit teha.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga