• Postita kommentaar:1 Comment
  • Reading time:5 minutit lugemist

Eile oli äratus muidugi kella poole kuueks pandud. Läksin muidugi varem magama. Sain magada seni maani kui Heiko otsustas mulle pool neli hommikul helistada. Muidugi oli see nunnu ja puha. Rääkisime mingi pool tundi, ma olin ikka veel pool unes. Lõpetasime kõne ning soovisime head ööd kummagile. Emme magas sisse, me kõik magasime. Tuli joostes tubadesse ja äratas meid õega ülesse. Meie olime täiesti rahulikud, emmele pakkus see vaid pinget. Viis meid kotkale, mina läksin häälega , õde muidugi bussiga. Mina sain kohekohe peale ja jõudsin õest mingi kolmveerand tundi varem linna. Kõndisin ringi, läksin õe ühika juurde. Teda veel polnud, helistas ja ütles, et ma talle vastu kõnniksin. Kõndisin, vaevu muidgui rääkisime. Me pole eriti mingid jutupaunikud ju. Tsillisin ta ühikas, andis mulle kohvi ja saiakeste raha. Oh kui nunnu iseenesest ju ! : ) Peale seda mm tegin aega parajaks ja lõpuks leidsin end Kirsti juurest. Ta oli kodus, tsillisime seal. Jõime mitu mitu tassi kohvi. Rääkisiime pingsalt, lausa nii paljudest asjadest. Kuulasime üksteise lemmiklugusi, kuulasime lamedaid ning nutuseid lause. Kirstil tuli pisargi silma, mm. Täiesti täiesti kvaliteetne aeg oli ! Peale seda läksin ma linna, sain Rihoga kokku. Kõndisime teadmatuses suunas, nägime Sandrit Olde Hansas. Andis mulle pihutäie mandleid, mille ma pärast kotti puistasin.Kõndisime ja rääkisime ja veelkord kõndisime ja rääkisime. Jätsime hüvasti. Läksin parki, pargis nägin ma Jevgeni kiisut. Polnud teda nii kaua näinud. Siis helistasin Indrekule ja kutsusin ta linna. Ta tuli : O Kõndisime vanalinnas, külm ja tuuline oli. Otsustasime kakod sinna minna. Mul ei tule selle kohanimi meelde aga see oli üks vägagi mõnus koht. Jõime kakod, mina mulistasin kakaoga, nuusutasin oma päevikut( ta lõhnab mu versace järgi), indrek naeris ja tõdes, et ma käitun alati endale vastavalt. Palju naermist oli, kohe väga palju. Pärast suundusime koos estonia juurde. Nägin oma sõbrapäeva poissi Vitjät, mm. Ta on igati kompu, mis parata. Mina läksin bussi peale, indrek kõndis oma kodu poole. Bussiga sõitsin ma lõpppeatusesse, ehk siis ” Seli”sse. Sealt kõndisin veel tükk maad, kuni jõudsin hääletamiskohani. Seisin päris pikalt seal,lõpuks võttis üks onu peale. Muidugi ma kuulasin tema tarka juttu ning seejärel viis ta mind Haljala risti. Õeldes, et seal on palju tihedam liikulsu. Kõndisin siis teepeal, hääletasin olematuid autosi. Rääkisin Kirstiga telefonis, et noh kell kuus läheb juba valgeks! Tegin nalja, ise olin ma suht lootusetuses olukorras. Üks auto sõitisi mööda, pidurdas ning keeras ringi. Aken läks alla ja küsis, et kuhu tüdruk sõidab. ma ütlesin loomulikult, et Võsule. Siis ta otsustas mind ära visata. Ta oli noormees, kuulas hip hopi ning meil oli ülllatavalt palju millest vestelda. Igati igati tore oli. Kuigi ma sisimas kartsin, et tal on mingi tagamõte..kuid ma eksisin. Ta viis mind lõpuks Vergisse( Indrek ütles, et kohanime ei tohi käänata) . Liis oli üllatunud, et ma nii kiiresti sinna jõudsin. Tegi ukse lahti, sõime,vaatasime telekat ning jõime kohvi. Jaanus ja Liis jõid loomulikult õlut, ma nautisin siiski kohvi. Läksin varakult magama,hommikul ärkasin pool kaheksa. Läksin liisi kaissu, ärkas kohe ülesse. Naeris ning sõimas mind natukene, kuid leppis sellega. Laiutasin ja ime, et ta lausa voodist alal ei kukkkunud. Kella kümnest oliem me kõik üleval, hüppasime kohe auto peale. LÄksime liisi juurde, sõme hommikust ning jõime kohvi. Tsillisime niisama. Varsti ka liikusime tlna poole. Peale Käsmust, sai meil bensiin otsa. Natukene naljakas olukord. Liis helistas oma sõbrale, et ta tooks võsult paar liitrit besnu e,et sellega Kotkani vastu pidada. Niisiis, meil jäi üle ainult oodata. Saime kätte, sõitsime edasi. Sõidu ajal olin ma vaikus ise, ise ka ei tea konkreetset põhjust ! Liis tükk aega uuris ja uuris, vastust ta ei saanud. Tallinnasse jõudsime me kiiresti, käisime enne sajast erinevast kohast läbi. Jaanus sai uued jalanõud, nii vähe oligi õnneks tarvis. Pmst, liis pani mind viru juures maha. Sain Karoliniga okku, läksime metro kohvikusse, et kohvi kaasa osta! Kõndisime ja rääkisime ning jõime kohvi. Karolin avastas, et igateine vaatas mind ! Suundusime kohvicumi. Meil oli huvitav vestlus, heahea! Siis tuli Anniikas, varsti tuli Kati aj Martin ka. Kati üles, et ma olen nunnu. Jee beibi! Suundusin buss nr kahe peale, läksin sellega lenujaamast edasi. Natukene pidin seisma, sain autoga Imavere risti. Seal ma kõndisin ja kõndisin edasi, autosi ei tulnud ja kui tuli, nad peale mind ei võtnud. Rääkisin Liisuga ka telefonis, ta tundis mulle kaasa..mmm. Lõpuks sain ühe auto peale, millega sain ma 10 km sõidetud. Siis am kõndisin jälle ning sain ühe noormeehe peale , kes mind viljandisse tõi. Nunnu nagu ta oli. Sammusin esimesed sammud bussijaama veetseesse, sealt läksin ma Papa Pizzasse kohvile. Selle vahemikus, tuli üks ütlevalt stiilne poiss vastu. Vaatsime üksteist vastutulles, möödusime ning mõlemad vaatasime samal hetkel tagasi. Mm, natukene ebamugav või jaa. Olgu lõpuks olen ma nüüd Grete juures. Väga tore õhtu on olnud siiamaani
Ta põsed õhetavad ning ta õpib hetkel vene keelt. Rääkis enne oma kurba saatust! Peab vastu.

Aga mul tuli hiilgav idee, vägagi hiilgav. ja kui ma leiaksin sobiva tööotsa, teostaksin am selle otse ära ja teeks oma elus suurt muutust!
Aga ma otsin ja kui ma leian, siis oleks see lausa superlukselu.com.

Ta juba kujutas mind uhkes üksinduses suures toas ette, kardinad on lillad nind madrats on kuskil nurgas. Mm positiivne!

Sellel postitusel on üks kommentaar

  1. Andro

    sa lost continentis ei töötagi?

Lisa kommentaar