• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:3 minutit lugemist

Mingis mõttes olen ma õnnelik ning rahul omadega. Kuid mingis mõttes olen ma täiesti läbi kukkunud. Ma ise ka täpselt ei tea, ehk see ongi parem. Nüüd on mul veel suurem tahtmine kõik korda saada, lausa tungiv.

Eile õhtul käisime levikas. Pool viis sain Kardoga kokku. Käisime ringi nagu alati ja tahestahmata jõudsime me balti jaama tsibureki kohvikusse. Seekord ostis temagi selle kurikuulsa moospiruka. Kuid see rõõm ei kestnud kauaks, ta viskas selle ära peale paari ampsu. Käisime kohvi joomas,mmm. Tegelikult on asi nii , et mulle meeldib ta seltskond. Ja kusjuures ma imestan siiamaani kuidas ta suudab nii kaua muga koos linna peal tatsata, jalutada sihtkohata ning samas huumorisoon on paigas.
Olguolgu, eile oli see tundegite värk jou. Käisime raekoja platsis, järsku hüppas Merit kuskil välja ning ma saingi lõpuks õhupalli. Peale seda läksime me Aivot ootama. Ta hääl meenutas nii väga ühte mu sõbra häält, kohutav. Siis me kõndisime, sattusime harjumäele, käisime vanalinnas,avastasime levikast siis jõudsime harjumäele tagasi ning läksime liisule vastu Lastemaailma. Seal ootasime muidugi ka Innut. Läksime Tammsaare parki . Innu,Liis ning Kardo tarbisid alkohoolseid jooke. Ma nautisin miisu komme ning trühvliasjandusi ning limonaadi.Pärast suundusime uuesti levikasse. Ma jõin isegi rummi koolaga, mu jaoks tehti korjandus. Kardo pani muidugi suurema osa.
Enne kahteist panime me ajama sealt, mm. Läksime kõik erisuunda, Kardo ja Aivo ootasid mu bussi ära. Kuid ma tulin järgmises maha ning suundusin liisi juurde. Kõndimist oli küll palju aga sellest polnud midagi. Sest eilne õhtu oli kohe täitsa nunnu, mulle meeldis.
Nüüd ma istun liisi ja Innu juures. Lilla magamiskott on ümber, jõime ennem kohvi, Liis muidugi koristab nende uut korterit, tagumik lausa upakil. Innu muidugi naerab ja naerab, naerupall sellinne nagu ta on. Eriti alkoholimõju all.

aga mul on hea..jällegi mingismõttes.

‘ rihot nägin ka ja.

Lisa kommentaar