Kurk teeb valu, ohatis pole taganenud, pea valutab ning peale selle pean ma leppima nohupoistega, kes mulle ennast iga natukese aja tagant meelde tuletavad. Uni oli suhteliselt hea, muidugi nägin ma Kardot unes aga samas oli see nii segane uni, et siiamaani ei suuda ma sellest aru saada. Las see jääda, seljuhul !
Kohv on üks parimadest asjadest, mida hommikul soovida. Muidugi temaga koos ärkamine, oleks tunduvalt tunduvalt mõnusam ning parem !
Aga mul on hea meel selle üle, et Beno leidis lõpuks tüdruku. Kuigi ma ei tea kellega tegu, sooviks mm neile ainult hea. See tüdruk peaks olema sillas Temast. Siiamaani on Beno minu silmis see eriline poiss, kellel on tarkust ning silmaringi. Poiss, kes on alati olemas kui teda vaid vajada. Tal on tohtult moodi annet, laulmises kui ka kitarri mängus. Kõik tüdruku jooksid tal samas aga ta ei teinud sellest välja. Ma mäletan seda jutttu, kui me rääkisime ja ta ütles, et ta ootab seda õiget tüdrukut, kellele pühenduda ja kellega koos olla. Tema suudlused kuuluksid ainult sellele õigele, tema armastus oleks kõikvõimatu. Tegelikult oli meil palju juttu koguaeg. Õhtuti rääkisime me telefonis, päeval saime me kokku. Naljakas oli see, et kõik arvasid,et meie käime. See oli see talv ning enne seda paar kuud. Oktoobris hakkasime me suhtlema. Ja nüüd tuli meelde mulle Double Coffee hetk, kus me mõlemad jõime kakaod ja ta küsis \” Et Täpsu, mis sa arvad, kui me oleksime olnud poiss ja tüdruk, oleksime me siiamaani sõbrad? Mmm, ma arvasin, et vist mitte. Ja tagant järgi ongi selle üle hea meel, mul on ta vähemalt olemas kui sõbrana
Ühesõnaga ma ei taha, et Beno haiget saaks!

Ja selle viimase teksti sain ma ühest blogi, pildi lisan ka juurde.

\"\"Kallis,
me naised oleme vastikud ärakasutajad.
Sa võid kulutada iga krooni oma rahakotist ja iga muskli oma kehast ta õnnelikuks tegemisele. Aga lõpuks ütleb ta lihtsalt, et meie vahel polnud kunagi midagi. Paremal juhul.
Halvemal juhul tahab ta sind veel kolm korda tagasi. Ja kõik lõppeb ikkagi samamoodi.
Ja avastab kunagi hiljem, et sa olid the best thing that has ever happened to her, nagu ameerika lauludes öeldakse.
Või siis,
kui pessimism nurka visata…võib-olla saate te igavesti

õnnelikuks.


a muide, \” paari\” tunni pärast leian ma end oma armsama embusest. Ma ootan seda hetke, niiiiiii väga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga