• Postita kommentaar:2 kommentaari
  • Reading time:2 minutit lugemist

Kolm päeva veetsime me koos, õigemini kaks ööd ja kolm päeva. Kõik oli hea, nii siiirupiline. Laupäeva hommikul läksin ma nende mm ” kossu” vaatama. Olime seal peaaegu kella üheni, pärats tulime ära. Olime niisama nunnud ja õhtul läksin ma marsa peale. Kõik mu südamekiirendamised on põhjustanud tema ja ainult tema.
Muidugi oli kurb lahkuda.
Nunnu on see ka, et ma meeldin Kaia-Liisale. Kuidas see tüdruk küll musitab, mm armas.
Pühapäeval olin maal, hommik oli kurb õhtu läks natukene paremaks. Muidugi helistasin ma talle umbes viie korra, et kasvõi tema häält kuulata ja nii ongi.
Eile tulin linna, sain temaga kokku. Alguses tundus ta kuidagi tuim olevat aga ilmseleglt ma kujutasin seda ette. igati hea oli temaga.
Veetsime terve päeva koos. Õhtul tulime mustamäele, olime parditiigi juures. Niii niii nunnu oli, mm jumalik lausa.
Ööseks jäin tema poole. Kuigi ma vajusin ” Saladusi” vaadates ära, norksasin ja lükkasin ta vastu seina, isegi peale seda soovis ta mulle kenat hommikut ja ainult naeartas.

tema ja mina ning nii ongi.

Sellel postitusel on 2 kommentaari

  1. Nöpsu.

    HAHA, niiii sinulik.- laiutad voodis, norskad, katsud, tirid tekki, trügid, sipled, sügad kasvõi bepsi teisel,aga kui hommikul sinu kõrval ärgata,siis ei ole muud teha,kui naeratada ning rõõmus olla,et sinusugune lilla olemas on! :' )

  2. Täps(ter)

    mmm, armusin just sinusse veel rohkem.:)

Lisa kommentaar