• Postita kommentaar:2 kommentaari
  • Reading time:4 minutit lugemist

Pole paar päeva kirjutanud siia. Põhjuseid oleks justkui mitmeid aga olgu. Reede õhtul asusin ma hääletama viljandisse. ja muidugi sain ma esimese autoga umbes 20 km edasi, asi seegi eks. Ja siis jäi järsku seisma üks cadillac, kaugel oli näha nagu oleks seal noormehed. Aga ma eksisin. Ma leidsin sealt neli karvast vana rokipeeru. Muidugi ma ei teadnud kellega tegu. Leidsime kohe jututeemasi, naersime nii et pisarad väljas. Mina pidin taga kahe karvase keskel istuma.Ülimõnusad onud. Nagu jutust võis aru saada, et tegu on bändiga. Ja nad lähevad viljandisse esinema. Rääkisin neile kosmikutdest ning nende üli ägedast plaadikujundusest.. Polnud elusees näinud, kuidas kosmikud välja näevad vaata. Niisiis ma ei osanud juhtmeid kokku viia.Olin kuulnud nendest, olin lugusi kuulnud aga rohkemat küll mitte. Ja kui ma lõpetasin oma jutu, ütlesid et nemad ongi kosmikud. Mul oli natukene mark ja samas naljakas. Poleks ealeski uskunud, et nad võivad nii toredad olla. Lõpuks jõudsime me õlu teemani ja kuidas teeb alkohol imesi. Nagu alati ütlen, et õlus on saast ja nii see jääbki igaveseks.Siis tumadeta pikkade juustega( nime ei tea siiamaani) juhi rollis olnud mees ütles teistele, et õu tüübid lähme ostame pärast saasta ka. neile lihtsalt meeldis mulle ära panna. Lubasid tulla veel suurde venda sööma. Lõpuks jõudsime viljandisse, kahjuks. Panid mu maha, läksin suurde venda, võtsin võtmed ja suundusime Rainaga koju. Kella seistmeks läksin ma tööle. Kahetsen et ma esiuksest ei läinud. Piret tuli taha ja ütles, et kosmikud palusid mind tervitada. Niii armas vaata! : ) Haha, nöpsu üks asi oli veel naljakas. Küsisid mu nime, ütlesi n alguses muidugi , et Terje aga kõik kutsuvad mind Täpsuks. Nad siis muuseas küsisid, et kust ma sellisse hüüdnime sain. Vastasin, et nöpsu pani. Neile pakkus see väga palju nalja ; D
Pmst tööl olin ma saalitüdruk. Esimest korda nagu : O Üks vend tellis suht normaalseid lugusi, midagi rokilikku. Ja varsti oligi juba neli. Lõpus poole tulid kosmiku fännid ja üleüldse karvaseid. Nii hea oli neid näha ; D. Laupäeval niisama igatsesin Kardot liiga palju. Telefoni otsas saigi ainult riputud.Ma ei tahaks, et ta must kunagi lahti laseb.Mu elu armsaim peatükk on tema. Laupäeval läksin siis tööle, kuid seekord ülesse kassasse, Rahvast oli päris nadilt. Oleksime äärepealt ülemise korruse kinni pannud aga õnneks hakkas rahvas tiksuma. Tiiul oli veel sünipäev ( väga mõnusal kokal). Ostsin talle ühe suure valge roosi ja ühe mingi ääretult magusa asja.Elariga sai ka muidugi messitud. Nad läksid pühapäeval baaskursue lõpurännakule, nad peavad läbima 50 km täisvarustusega. Täna õhtuks peaksid nad juba tagasi olema. Saatsin talle veel eile sõnumi ja küsisin, et kas ta elab veel. Nüüd jääb ainult unistada reedest.: )
kallikesed on kõik koos. Eile tulin ma häälega viljandist. Sain ühe toreda juhi peale, jurist nimega Aare. Meil oli lõppmata teemais, millest muidugi rääkida. Esimeseks oli muidugi eesti muusika. Vanadest tegijadest ning nendest kes on peale tulnud. Rääkisime ka politseitööst ja sellest kui nadi on eesti kohtusüsteem.Ja muidugi ka naljakadest seiklusdest. Tallinnas tänas ta mind, ülimeeldiva seltskonna eest. Läksin trolli peale ja suundusin oma armsaima juurde.Nii hea oli temaga koos olla, tunda ta lähedal olekut, kuulda ta südamelööke ning üleüldse, niivõrd hea. kirjeldamatult hea.

Homme suundun tagasi viljandisse : )

Eile käisime me veel mere ääres ja raekoja platsis ning üleüldse, heaheahea: *

Sellel postitusel on 2 kommentaari

  1. TäheTüdruk

    oh sind Terje 😀

  2. Täps(ter)

    ikka juhtub; D

Lisa kommentaar