• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:3 minutit lugemist

Sain võtmed kätte, kolisin korterisse. Terve ööpuhastasin seda. Uinuda oli raske, unemati polnud jõudnud veel tulla mulle külla. Laurilt laenasin ma harja ja kühvlit. Lauri on üldse tore, oli nõus minu juurde tulema, koos poodi minema ning koos tagasi tulema. Me elame kõrvuti majades.Peale kümmet viisin ma kühvli ja harja tagasi. Vestlesime veel ukse ees Lauriga, tegi suitsu. Täiesti ime, et juttu meil jätkus. Ta tundub olevat tore ja ma usun, et saame hõumideks. Pärast käisin veel suures vennas. Tuli tagasi, mõtlesin Kardo peale. Ja just siis helistas tema. Nagu me isegi mõtleme üksteisele üheaegselt, kas pole mitte nunnu: ) Tagasi koju jõudmisega oli küll raskusi. Mõtlesin,et lõian maksimarketi juurest aga tuli välja, et ma tegin hoopis ringi ja olin tagasi maksi juures. Mõtlesin, et sinna ma jäängi. Kõndisin veel edasi ja helistasin Laurile. Tema ei osanud mind hetkel aidata, ütles et peaksin tagasi minema ja siis uuesti alustama. Lõpuks leidsin ma kaare poe ülesse ja muidugi ütles lauri,et mingu ma ainult otse. Ja siis nägin ma Lauri maja ja hüppasin kolm korda õhku, ta siiski ei kuulnud.Helistasin talle uuesti ja mainisin, et ma olen elus ja terve ja kohal ning ta akna all. Lehvitasin talle ja suundusin koju. Tegin küünladega romantikat ja uinusin mingi aeg. Hommikul teates musi, et hakkab tulema. Mul oli mida oodata : ) Tuli viljandisse, saime kokku, hoidsime käest kinni, suudlesime,käisime söömas,kõndisime üksteise embuses, mm. Mida veel tahta ühest tavalisest neljapäevast. Siis mõtlesin , et läheks suure-jaani. Ja nii me läksimegi. Käisime veel arnikast ka läbi. Jõudsime hääletamis kohta ja kütsime pöidlad kuumaks. Üks vana onuke võttis meid kaasa. Vahet pole, et ta ei kuulnud õieti mitte midagi aga meie saime kohale. Siis kõndisime veel natukene, autosi ei tulnud. Suht lootusetu vaata ( : Siis me saime peale ja jõudsimegi suure-jaani. Kohale jõudes kallistasin tanelit ning freddygi sai minuga sõbraks. Päris muhe 🙂
Täna lähen tööle, ólen esimest korda kartulikoorija: O Vähemalt saan ma rummi raha ja õhtul saab pidu panna. Kas pole mitte vahva ja täna näen Elarit, jei beibi.
aga olgu, joon kohvi ära ja siis minekut. Musi käskis bussi peale minna. ma olen nii laisk, et ma ei viitsigi temaga vaielda, lihtsalt lähen bussiga.
aga ma armastan teda ja nii ongi.

Lisa kommentaar