• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:3 minutit lugemist

Eile käisin ma esimest korda ülepika aja kingadega. Ma ei saaks õelda , et see hea oli. Pigem oli see valulik. Õhtul pidime me veel bussi peale jooksma päris pikalt. Kopsu võttis kokku küll aga samas oli see naljakas. Arvatavasti kõik teavad, et mulle ei meeldi busside peale joosta, ma pigem seisan ja ootan järgmist bussi.
Koju jõudes valutas mu pea veelgi rohkem. See isegi polnud valu, pigem oli see kui kirvega pähe raiumine. Midagi talumatut. Lõpuks ma võtsin valuvaigistit ning pärast leidsin end Diana toas muusikat kuulamast. Saatsin emmele veel ühe sünnipäeva sõnumi. Ta pole siiamaani vastu saatnud ega ka ilmselgelt ka ei saada. Lõpuks ma korjasin oma kondid kokku ja suundusin oma tuppa. Kardokiisu juba magas, võttis mu kaissu ja uinusime. Hommikul nägin teda oma läbi uniste silmadega hetkeks.
Hommiku poole parandasin ma meie püksid ära. Vahepeal käisin linnas, tulin koju. Otsisin poool tundi umbes televiisori pulti (mis muidugi oli teleka peal). Lülitasin siis paar minutit enne Kahe ja Poole mehe algust sisse. Parim saade, parim Jake. Vaatasin ära, sättisin ja suundusin tööle. Kirju nagu ma olin, viisakusest panin ma veel kampsuni peale. Tööpäev oli siis ilmselgelt mõttetu. Kõik olid ühemehed. Rohkem kliente ei saanudki keegi. Pärast poole oli juba lebo, vedelesin maas ja kuulasin juttu. Jõin seda imehead punast jõuluteed, mm. Imekombel see maitses mulle. Tavaliselt joon ma ainut kas musta teed või siis sidruni teed. Või siis kondentspiimaga piparmünditeed. Mitte Piparmündi teed kondentspiimaga, vaid kondentspiim piparmünditeega. Keele viib alla ja nii mitu korda.
Hetkel olen Kardo juures, ehk siis mustamäel. Tundub nagu kiisul oleks midagi viga aga tegeliklut ei ole. Kuidagi teistsugune natukene.
Diana väitis ka, et ma olen edev. Maeimõista. Tuleb vaid leppida sellega ja siis sellega ja siis selle teisega. Jah, ma olen ego aga mina ei kurda. Mul pole vist iiagli nii suva olnud. Teen seda mida ma tahan, kannan seda mis mulle meeldib.
Täna trollis sõites näitas näpuga mu peale üks just mitte kõige ilusam tüdruk siin ilmapeal ja siis juba lisandus veel teine vaataja. Neid häiris kindlasti mu autodega pluus. Aga mina jumaldan.
Nüüd ma lõpetan,
Muidugi tahaks ma veel nöpsut näha ja teha niipalju segaseid asju koos. Kõige rohkem ma sooviks siiski kuskile kontserdile minna . Ska Faktor või Zetod oleks väga tere tulnud.
Ja just täna nägin ma juba Viru Folgi reklaami. Kas pole mitte tore.?

Ja seda ka, et ma oleksin äärepealt täna rutiinist pääsenud.Kui me ajad oleksid Evertiga klappinud, oleks mind siis bowlingust võinud leida. Oh kui kahju!
Kuna ma olen raamatu lugemise unarusse jätnud, tahaksin võtta käsile Mihkel Raua raamatu. Tahaks ise lugeda seda geeniust.
Vihkan muidu rutiini aga ..noh! kõigega lepib

Oh ei, Top Gear on peal!

Lisa kommentaar