• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:4 minutit lugemist

Eile oli tööjuures palju tegusam päev. Jõin täpselt kaks tassi kohvi ja sain rohkem ega vähem kui neli tellimust. Diana ja Kadi läksid Mustamäele, meie Kardoga lasnamäele. Pidime vabadusväljakul kokku saama, kuid ma ei jaksand teda oodata. Suundusin siis üksi lasnamäele. Läksin Meelikus maha ja oodatsin oma kallikest. Mõtlesin, et teeks täna veidike romantikat.Mõtlesin jalutada. Õnneks või kahjuks hakkas mul külm ja ma astusin samale bussi peale kus Kardo oli. Jõudsime koju, panime muusika mängima ja läksime vanni. Ma jumaldan vanniskäiku, eriti küünalde ja Kardoga ! Nii mõnus ning nii hea. Pärast kuivasime koos teleri ees ja vaatasime Välgu Jacki. Varsti me vajusime juba mõlemad ära ning suundusime oma tuppa. Hommik oli ilus ja nunnu. Nägin veel mingit eriti veidrat unenägu. Saatsin Kardo välja ning hakkasin toimetama. Mingi aeg helistas mulle nöpsu. Pärast seda kõnet ma juba sättisin end, panin kampsuni selga, võtsin koti ja kadusin bussi peale. Hea on lihtsalt üksi trollis olla ning kuulata oma muusikat ning valida seda endale sobivas järjekorras. Jõudsin palju varem kristiinesse, rääkisin natukene Mariaga juttu. Siis helistas nöpsu ja teatas, et ta on juba tele2-es. Meil oli palju asju teha, õigemini temal ning mõlemad jooksime ajaga võidu. Käisime tele2-es, siis suundusime me linna, ootasime umbes 15 minutit panga järjekorras( oh seda õudust), siis läksime tele2-e ja ostsime mobiili ära ja siis liitus ka Margot. Jooksime kolmekesti siis postkontorisse, sealt siis toidumaailma ning siis juba trammi peale ning bussijaama. Need viimased tunnid koos temaga, need viimased minutid ja need meeldejäävad hetked. Naljatasime ja naersime ja nii koguaeg. Jube tore oli. Nöpsu tegi ka pilti! AJEEE..
Saatsime ära ja suundusime siis Mangoga bussi peale. Lootsin mustamäele jõuda aga kadi pidi kolmeni koolis olime. Ühist teed meil Mangoga veel jätkus kuni kaubamajani. Kallistasime ning kumbki läks oma teed. Jalutasin virust siis läbi, keerdukse juures nägin ma Eenokit. Tahtis natukene juttu ajada aga ma tormasin bussi peale ja ütlesin kiirustades, et ma pean koju minema kuna kaks ja pool meest hakkab. Sellinne võhik ma olengi. Kiirustades jõudsin ma siis koju ja istusin juba diinavil 14.32. Kahju oli sellist, et seda osa ma olin juba näinud. Deem. Pärast seda ma suundusin linna tagasi, et tööle jõuda. Kullo juures olin ma juba enne nelja. Tööle jõudsin ma siiski kõige esimesena, ma mõtlen õhtusest vahetusest. Muidugi see tööpäev ei läinud just kõige paremini. Ta ei läinud mitte üldse. Saime peale kaheksat ära ja suundusin mustamäele. Kardo tuli vastu. Mõtlesime, et läheks täna kuskile või teeks midagi. Käisime poest äbi, ostsime siis rohelise suure twisti. See jook oleks nagu limonaad aga siis see on hea. Pole nii ammu joonud, tegelikult olen ma siiski üks tubli peaaegu karsklane.
Nüüd me siis oleme vaatame tv3 ning oleme niisama. Vot sulle romantikat. Samas mulle meelib..igasmõttes.

Homme on laupäev ja pean kella 11-neks tööle minema. Kas pole mitte vahva. Ma loodan, et homme paistab ka päike, siis on ju veel mõnusam.

Varsti peaksin ka viljandisse minema, Elarit tahaks ma nagu näha natukene palju.

Hommikul vaatasin veel mtv-st, Oasise live. Päris armas!

Lisa kommentaar