• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Pole elu sees niivõrd kiiresti peale saanud ja seda sujuvalt.. Tõstsin pöidla püsti ja olingi peal ja niii mitu korda järjest..Tallinnasse jõudes läksin ma Laseringi ja avastasin, et joosu on tööl. Sealt helistasin meritile ja juba suundusingi kalamaja poole. Vahetasin riided ära, lisasin kotti paar hilpu ja olingi juba hääletamise kohal tagasi..Asi oli väga lihtne !
Suure-jaanis käisime kalal. Õigemini üritasime, täpselt selle hetkeni kui sipelgad mõtlesid mu jalgu rünnata ja peale seda läksin ma pahaseks ja tulin tulema.
Õhtul käisime me veel bensujaamas. Kardo ostis liitrise lauaviina..ja te ainult võite mõelda, mida ta hetkel teeb. Vaeseke magab nagu kiisu. Ja nüüd istungi üksi üleval,lõpetasin kohvi joomise ja vedelen tooli taga senikaua, kuni unemati mu silmalaod sulgeb.
Homme me teeme remonti,peseme aknaid, joome põltsamaad, vedeleme niisama,puhastame marju, sööme värskeid õnu.. ja peidan end ta vanaema eest.

Täna just mõtlesin, et kui kõik teised vanad taadud ja memmed on sellised armsakesed poputajad, siis kardo vanaema on küll kuskilt õudustemaalt välja astunud. No seda ka ilmselgelt

Lisa kommentaar