• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Olen juba mitmeid kordi alustanud oma postitust aga kordagi polnud ma veel seda lõpetanud.
Pesitsen juba kolmandat päeva uues kohas, uues korteris . Korter on väga mõnus, hubane ning hea. Olen juba peaaegu end siia sisse elanud, natukene veel ja varsti tunnen nagu oleks ma kodus. Korterikaaslased on väga mõnusad, sõime näiteks üleeile öösel kell neli pitsat. Riho on olnud alati nii tore tore aga Martini kohta ei oska ma erilist midagi õelda. Sellinne pruunide silmadega noormees. Üks tsikiita elab ka siin, ta käib siin kord kuus kui hästi peaks minema. Mina isiklikult ei leia selles mõtet aga kes leiaks ja kelle asi see üldse on!?
Muidu muidu kuidas mul läheb? Ma arvan, et asjad hakkavad aina paremuse poole liikuma. Minu suhe Hr.Pardliga on muutunud ka veelgi paremaks. Kuigi vahepeal läks meil väga alla mäge ja seda sõna otseses mõttes. Samas..eile tundsime me kuidagi end väga väga väga hästi. Kõik oli veelgi kindlam ja turvalisem kui seda oli varem.
Õhtul käisin veel linna peal. Läksin hessi, võtsin kohvi ja suundusin kalamaja poole. Eilne õhtu oli ka minu meelest väga hea. Tuuline, taevas oli tume sinine ja siis see kuu taevas..Oi, kui tore oli seda vaadata!
Täna tuleb võibolla kärdu siia, ott ka, merit..evert. Teeks kerge praazniku, ehk ! Homme liigume me arvatavasti uuesti Hr.Pardliga Sinti. Selleks tuleb meil Egne kätte saada !
Hetkel istun ma köögis. Tahaks leida veel mitmeid mitmeid põhjuseid, et miks just köögis veel rohkem oma aega veeta..köök on meil ilus ilus ilus.
Peaks kohvi tegema, sööma seda maitsvat õunakooki ja varsti end sättima hakkama.

Lisa kommentaar