• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Eile õhtul läksin Hr.Pardli juurde, jõin kohvi ja sõin sööki ning jäin diivani peale magama. Tõi mulle tekki ja panin käe ümber. Hiljem helistas Egne ja kutsus mind täna juba pärnu. Helistasin talle minuti pärast tagasi ja ütlesin, et peaks kodunt läbi käima aga minugi poolest võib minna. Hääletasime umbes tund aega..Pime oli ka juba kuid Egne veel ei lubanud mul helkurvesti selga panna. Haha, jaa ! Saime siis auto peale. Tegemist oli siis Rahvuvaheliste Lennuliinide turvaspetsialistiga, kui niii võib lausa õelda. Jõudsime Pärnusse üli kiiresti , vähemalt mulle tundus. Pani meid kuskil pärapõrgus maha ja sealt pidime me jalgi kõndima. Kell oli vist pool üksteist. Ebareaalne tundus see , et keegi meid üldse peale võtaks. Muidugi me hääletasime ju linnas sees. Lõpuks võeti kahe noormehe poolt meid peale ja saime siis Egne teeotsa. Jõudsime siia, Egne isa oli millegi pärast juba koju tulnud, sõime, vaatasime telerit ja mina läksin magama. Peavalu polnud enam niivõrd talutav kui ta seda enne oli.
Kell on juba kaheksa läbi ja Egnee isa imestas, et mis ma nii vara üleval teen. Haha, pidin talle ülesse tunnistama, et tulin alla kohvi jahile (a)
Pean veel pliidile tule alla tgema, nõud ära pesema ja hakkama juba õunu korjama, et saaks hakata õunamahla tegema. Nämma !
Ja hea asi on see, et minu härra tuleb ka õhtul järgi, armas võimis

Lisa kommentaar