• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:3 minutit lugemist

Ma ei teagi, kus nüüd alustada algusest või lõpust. Kui ma alustaksin lõpust, siis võiksin  ma õelda, et ma ärkasin just Sindis , juuksed taas punasemaks värvitud ning ülisuure kurguvalguga. Aga mul on midagi head. Ma sain tööle ja eile oli mul see esimene tööpäev. Ja järgmisest nädalast muutub nii mõndagi. Ühes hubases väikses kohvikus.

Viimsteal päevadel olen ma niii palju mõelnud. Just nendest purunenud suhetest. Ja tuleb tunnistada , et mul on kuradima vähe sõbrannasi , ma võin lausa neid näppude peal üle lugeda . Ma isegi ei viitsi seda parandama hakata ga yaha seda parandama hakata . Ma võiksin muidugi süüdistada aega aga aeg pole üldse nii palju süüdi kui meie-inimesed.

Hetkel on mul uni. Tulin praktiliselt otse töölt siia, niisiis puudu olevaid magamis tunde on küllaga. uskumatu, et ma tulin bussiga. Täna lihtsalt ei olnud minu päev. Bussis ma jäin praktiliselt kohe kohe magama, kuidagi kägarasse koos härra Pardliga. Silmi avades, oli mu kaelas metsik metsik valu. Egne tuli meile linna vastu, siis astusime bussi peale ja sõitsime Sinti ja siiis juba tuli Egne isa ja võttis meid peale. Ja nüüd ma magan siin. Sõime paari tunni eest, mehed käisid poes alkoholi ostmas. Ma küll lubasin, et ma enam ei joo aga härra puhul ma otsustasin erandi teha. Minu meelest joomine on minule niii vastikuks ja inetuks muutunud, üldse nagu ei taha ega ka pole joonud. Niisiis nad ostsid mulle Martinit ja õunamahla. Hakkasime pokkerit mängima aga ma vajusin ära magama. Enne seda pidin ma muidugi pettuma, martini koos õunamahlaga ei maitsenudki niii hästi kui ma olin seda suutnud meenutada.  Ligi kahe aasta eest , härra Imre sünnipäeval olin ma sellest lausa vaimustuses ja nüüd ..tundub see vastik olevat . Lisasin veel paar mandariini ja banaani tükke sisse, isegi see ei suutnud mind meelitada jooma.Ühesõnaga ma hoian selle  alles. Aga okkkk, kell on pool üheksa, mu silmad on täiesti pilus, kurk teeb ikka veel haiget ja tundub, nagu tahaksin ma lausa mitu mitu päeva päeva und näha. Teised läksid veel poodi, ma püüan siin kuidagi end koguda ja alla kohvi tegema minna ja süüa midagi.Näiteks  Egne tehtud kohupiimakooki, mis võib olla niii jumalik, lõhnast saab nii mõndagi ju aru. Muide mu Allu läks võrru ära ja ei näegi teda nädal või kaks või segi kolm. Igatsuse pisik on suur, sest viimasel ajal kuulas ta mu sõna nii hästi ja aegajalt puges mulle kaissugi. Mulle nii meeldib vahest ,kuidas ta naerab, näpistab,kallistab,sülitab,sööb, jonnib isegi see kuidas ta kakas mähkemid täis ja mida ma vahetama pidin. Varsti tuleb tal sünnipäev.

Lisa kommentaar