• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Tagasi kodus

Eile käisinn ma koos Priiduga kokakonkursil  Bocuse d´Or ’il. Oleks ma teadnud, et tegu on nii maineka ja tähtsaga, oleks ma pannud ka veidikene soliidsemad riided selga. Täiesti uskumatu elamus. Kusjuures ma pole kunagi olnud kokateemaga mingisugust sidet , samas ma mõistsin, et see on oluline. Ja muidugi oli üks suur pluss ka asja juures, me saime tasuta kohvi ja komme, meie nimed olid listis ja me tundsime end Priiduga hästi.  Nunnu oleks olnud, kui Joonasel Ja Tõnisel oleks paremini läinud aga jah..oleks !

peale seda suundusime me Priiduga St.Patrickusse, ootasime Joonast rohkem kui kaks tundi. Üllatav oli see, et meil polnud priiduga mingit vaikuse hetke ja veel imestama paneb, kui tore võib keegi olla. Igastahes tema arvamus mu silmis läks veel paremaks. Juhuu ! Tellisime Chaid, kaks Chaid tegelikult. Mõlemad korrad sain ma koos vahukoorega, tellisime veel kevetisalatit ja nii me aeg mööduski. Tuli Joonas, tuli Egert, tuli veel parem tuju. Mingi aja pärast läksime me minema ja meie suundusime Tabasallu, sujuvalt.

Aga õues on lausa fantasiline ilu. Eile käisime läbi ka Kadrioru pargist, mis paistis õhtul veel ilusama ja puhtavana, tegemist oli lausa muinasjutulise pargiga. LUMMAV, lihtsalt lummav !

Tänane päev möödus mul rohkem Maarja kui Joonasega. Aga nad mõlemad on nunnud, jeje.

Õhtul käisime me veel korra lattel, kui nii võib õelda.

http://www.reporter.ee/2010/01/14/kumus-krooniti-kangeim-kokk/

Lisa kommentaar