• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

mu kahepäevane uni piirdus mul anult kolme tunnise unega

Eile käisin ma Ardo sünnipäeval. Sain tuttavaks ühe veetleva noormehega, kes osutus hoopis vahetusõpilaseks, Saksamaalt. Minu üllatuseks oskas ta üllatavalt hästi Eesti keelt. Muidugi oli paar kohta, kus ma pidin üle küsima aga see oli kohtavalt kohutavalt armas. Kui nüüd aus olla, oli ta täpselt minu tass teed. Meil jätkus juttu kauemaks, kui kellegi viina.

Aga pidu sai varakult läbi, see on see, et hakata kell seitse jooma. Peale kahtteist läksin ma juba teisele sünnipäevale. Sealne rahavs oli vanem. Seda kahte pidu ühendas suur suur  kogus alkoholi. Isegi mina võtsin paar pitsi viina, see tuli mullegi suureks üllatuseks.

Magada ma eriti ei saanud , seitsmest olid juba silmad lahti, missest, et sain kuue aeg alles need kinni. Mina otsisin hommikul kohvi ja teised otsisid hommiku vara juba alkoholi

Kella kaheks olime me kõik sündmustekeerises. Oli nii kaklust,verd,alkoholi ja palju muud paska, isegi politseiga oli kolm korda tegemist. Vahepeal oli lausa abitu tunne, teades, et sa ei saa midagi teha, mis oleks ära hoidnud veel suurema vereloigu

kui juua ei osata, siis ilmselgelt oleks targem kainena püsida

aga mulle nii meeldivad ehtsad võrulased ja nende muure. Vahepealtuleb kukalt  küll  sügada ja mõelda, et mida täpsemalt mulle õeldi.

Mu mähkmepepu on nii suureks suureks kasvanud aga ma ootan seda aega, kui ta rääkima hakkab, rohkem kui praegu. Ilmselgelt ta oleks suur latatara.

Nüüd olen ma Maiko juures, juba kella neljast. Tegin endale kohvi, külmavärinad pole siiamaani ära kadunud

Lisa kommentaar