• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:1 minutit lugemist

Mäletad ma tahtsin seda Suve sinuga jagada?

Aga kõik ei ole läinud nii nagu plaanisime, nagu mina plaanisin..see suvi pidi tulema fantastiline koos sinuga, sellest pidi saame meie suvi . Tegelikult see ongi olnud senimaani hämmastav aga seda ilma sinuta. Aga iga kord kui ma olen kogenud midagi erilist, tahtsin ma seda hetke  sinuga jagada ja niii iga kord.

Võibolla..ma sinu pärast jumaldangi  “Pannkoogikohvikut”.  Koguaeg olen ma mõelnud,et ilmselt on asi selles Latte vahus, mis  näeb alati nii kohev ja hea välja ning peale selle on maitsegi päris päris nauditav. Aga tegelikult ma eksin ning asi on  selles kohas, selles külalisteraamatus , selles lauses-mis sinna kirjutatud sai , selles meeleolus..

Tahtsin,et sa loeksid ning teaksid, et ma igatsen sind. Isegi siis, kui meie sõprus on jalge alla trambitud. Aga kahtsemine ei aita, vigadest tuleb õppida ning neid enam mitte kunagi korrata !

Tegelikult on kõik väga tsillibrilli, peale selle loomulikult,et mu kassikiisu on juba neljandat päeva kadunud. Jään vaid lootma, et rebasepoisil on sellega mingit tegemist

Jällenägemiseni,

Lisa kommentaar